MeyerHaugen

For å styrke arbeidet med helthetlige kundeopplevelser søker vi nå Direktør for marked og distribusjon. SpareBank 1-bankene skal være best på digital og fysisk distribusjon. Via lokale bankkontor og digitale kanaler skal vi sammen med førsteklasses datainnsikt og markedsføring, levere relevante produkter tilpasset livsfasene til våre kunder.
Som Direktør for marked og distribusjon får du ansvaret for til rette legge for distribusjon samt merkevare og markedsføring på lag med våre dyktige kolleger. Du vil sitte i selskapets ledergruppe og rapportere til administrerende direktør i SpareBank 1 Utvikling.

Den rette kandidaten blir ansvarlig for strategi og retning for området. For å levere på vår svært ambisiøse målsetning vil du utover egen avdeling ha tett dialog med SpareBank 1-bankene, og våre egne team som utvikler nettsider, digitalbank, rådgiverløsninger og vår plattform for markedskommunikasjon (Adobe). Du vil også ha kontakt med eksterne byrå og andre samarbeidspartnere. 

Om jobben
Arbeidsoppgavene vil være varierte og inkluderer:

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som brenner for å skape bransjens beste merkevare og kundeopplevelser. Den rette kandidaten har en god porsjon kremmerånd, er en pådriver for rett bruk av data og innsikt, motiveres av å skape resultater på lag med andre – og som hele tiden tenker på organisasjonens beste.

Følgende kriterier gir et bilde av kompetansen vi ser etter for å sikre at du vil trives og kunne gjøre en god jobb:

For å lykkes og trives i rollen er det viktig å vite:
Marked og distribusjon er svært viktige områder for oss. Vi har et kontinuerlig fokus på å skape merverdi.  Du må derfor evne å lytte til de rundt deg, verdsette utfordringer og omfavne et dynamisk arbeidsmiljø.
Hos oss er det viktig å være løsningsorientert, strukturert og ha høy grad av gjennomføringsevne. Jobben krever at du innehar svært gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig, samt evner å skape engasjement overfor alle deler av organisasjonen – internt i SB1 Utvikling og for øvrig i SB1-alliansen.

Hvorfor jobbe i SpareBank 1 Utvikling?
Velger du oss håper vi du gjør det fordi du ønsker å være del av vårt faglig utviklende og trivelige miljø, der det er både spennende og godt å være. Våre banker har en sterk lokal forankring – de lever fullt og helt med sine lokalsamfunn, og de følger sine kunder gjennom alle deres livsfaser. Dette smitter over på vår kultur om å ta vare på og støtte hverandre.  Vi har genuin tro på at vi er bedre sammen. Dette tankegodset forventer vi også av deg som en sentral leder.

Utover dette kan vi tilby den rette kandidaten:
Som alle andre dekker vi mobiltelefon og internettutgifter hjemme. Vi har firmahytter tilgjengelig, nytt treningsrom med garderober, sykkelparkering i kjelleren, lyse fine lokaler midt i sentrum, med shuffleboards og ping pong, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tror ikke du velger oss bare på grunn av denne listen, men det er greit å få frem at vi er konkurransedyktige – også på lønn. Det skulle bare mangle.

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med Henrik eller Katrine hos vår rekrutteringspartner MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.

Kontaktinformasjon:

Partner Henrik Andersson | henrik@meyerhaugen.no
Manager Katrine Feyling | katrine@meyerhaugen.no

Søknadsfrist: 18. mai 2022.