MeyerHaugen

Hultafors Group leverer produkter av høy kvalitet til det norske markedet, og søker en ambisiøs Account Manager. Du vil få ansvaret for eget distrikt som strekker seg fra Haugesund til Arendal, med base i Stavanger. Som Account Manager skal du ivareta og videreutvikle Hultafors Group sin rolle mot forhandlere og kjeder, med merkevarene Snickers Workwear, Solid Gear, Toe Guard og Hellberg. Du vil overta en allerede godt etablert kundeportefølje som skal videreutvikles, og samtidig ha fokus på etablering av nye kundeforhold.

Arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som har salgserfaring, gjerne med butikkerfaring og som trives med utstrakt reisevirksomhet. Du har en personlighet som evner å knytte kontakt og bygge relasjoner, og du dyktig på å kommunisere på flere nivåer i en organisasjon. Du er ikke redd for å stikke hodet ditt frem for mye av tiden vil du gjøre nettopp dette, for det er ute hos kundene det skjer. Det er stor frihet i stillingen og vi ser etter en selvstendig og strukturert selger, som er god til å planlegge dagene sine.  Du har god økonomisk forståelse og kommersiell teft. Du ser verdien i CRM systemer og har generelt gode IT kunnskaper. 
 

Vi tilbyr?
I Hultafors Group vil du jobbe med hyggelige og dyktige kollegaer. Du vil jobbe med kjente merkevarer og en sterk produktportefølje. For øvrig kan Hultafors Group tilby:

Ikke på jobbjakt, men nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt med Øystein Gjuvsland i MeyerHaugen på telefon 99110955.

Søknader behandles fortløpende