MeyerHaugen

Leder for VGs sportsavdeling

VG-sporten engasjerer og setter dagsorden hver eneste dag. Nå ser vi etter en ny leder som vil utvikle sportsjournalistikken til neste nivå.

Er du en tydelig leder som er god på å sette retning og få laget med deg? Har du et hjerte som banker for journalistikk? Da kan stillingen som avdelingsleder for VG-sporten være noe for deg! Du får ansvar for avdelingens daglige drift og skal lede nærmere 30 dedikerte og kompetente journalister. Som avdelingsleder er du medlem av den redaksjonelle avdelingsledergruppen og rapporterer til nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken.

Vi tror du lykkes best i rollen om du er en samlende leder som er flink til å skape tillit og få det beste ut av folk. Du er oppdatert på de siste brukervanene og en pådriver for nye fortellergrep. Du har interesse for sportsjournalistikk, men det er enda viktigere at du har nyhetsteft, er god til å prioritere og er trygg i publisistiske spørsmål.

Om stillingen

Som avdelingsleder vil du spille en sentral rolle i å utvikle fremtidens sportsredaksjon. Overordnet vil jobben handle om å sette ambisjonsnivå for sportsjournalistikken sammen med resten av ledelsen, og drive gjennom tiltak som realiserer ambisjonen. Noen sentrale arbeidsoppgaver vil være:

Hvem ser vi etter

Vi søker deg som kan sette deg inn i komplekse problemstillinger, som kan utfordre det etablerte, og som kan bruke innsikt til å utvikle VG-sporten videre.  Vi vil at du skal lykkes og trives i rollen hos oss, og tenker at følgende egenskaper og erfaringer legger til rette for dette:

​​​​For oss er det viktig at du har evne til å samarbeide på tvers i et redaksjonelt miljø. Hvis du i tillegg har en stå-på-vilje og er endringsorientert, da tror vi at du vil trives hos oss. 

VG tilbyr

Vi er stolte av å jobbe i VG, og håper å få deg som kollega dersom dette er rett for deg. Om du blir vår nye kollega skal vi gjøre alt vi kan for at du trives og presterer. Vi tilbyr en sentral og viktig stilling i en avis med klare ambisjoner om digital vekst. Vi byr på et svært godt miljø bestående av kompetente og engasjerte kolleger!

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartnere i MeyerHaugen for en uformell og konfidensiell prat om stillingen. 

Mangfold
I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.