MeyerHaugen

I Strex er vi lidenskapelig opptatt av å skape en friksjonsfri hverdag for folk flest. Våre løsninger forenkler og øker verdien av hverdagstransaksjoner. Vi er nå klare for neste steg. For å lykkes med dette, trenger vi å styrke laget med en dyktig salgssjef. Som salgssjef vil du lede et team på fire selgere. Er du en person som skaper energi og driv hos de rundt deg? Motiveres du primært av å gjøre andre gode og skape gode kundeopplevelser, da bør du lese videre.

Om stillingen
Som salgssjef vil dine primære oppgaver være å bygge et sterkt salgsteam, skape resultater og fornøyde kunder. Salgssjefen rapporterer til CEO og er en del av selskapet ledergruppe. Stillingen innebærer følgende ansvar og oppgaver:

Hvem ser vi etter:
Vi tror du har best forutsetninger for å lykkes om du har følgende erfaring og egenskaper:

Vi ser etter en person som er nysgjerrig på muligheter og mennesker, og som både er strategisk og operativ. For oss er det viktig at du er strukturert, løsningsorientert og selvgående. Hvis du i tillegg er en inspirerende lagspiller, med stort pågangsmot og som trives med hektiske arbeidsdager, da tror vi at du vil trives hos oss.
 
Strex tilbyr:
Hos oss i Strex vil du få stor påvirkningskraft både i din egen rolle og til å forme selskapet videre. Arbeidshverdagen er aldri lik, og det skjer virkelig ting hele tiden. Du vil få mulighet til å faktisk få ting til og beslutningsveiene hos oss er korte.  

Kjenner du deg igjen?
Har du lyst å jobbe i Strex, vil vi høre fra deg. Send oss gjerne en søknad og CV hvor du forteller om relevant erfaring. Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen: Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (tlf. 907 28 963) eller Karoline Bjørndal på karoline@meyerhaugen.no (tlf. 975 12 023).

Vi ser fram til å høre fra deg og gjør oppmerksom på at søknader vurderes fortløpende.