MeyerHaugen

Om du vil være med å bygge opp og videreutvikle breaking som eget fagfelt i TV 2, da bør du lese videre! Vi er i gang med en stor oppbemanning for å styrke vår digitale slagkraft. TV 2 søker flere dyktige journalister og digitale innholdshoder som skal jobbe tett med alle innholdsområdene våre: nyheter, sport og norske produksjoner – og med et av landets mest innovative utviklermiljøer. Arbeidssted er Oslo.
 
TV 2 er et stort univers som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som et nyhetsdrevet nettsted innen alle innholdskategorier. Vi har styrket desken vår, og fortsetter nå også etableringen av en helt ny breaking-desk. Derfor trenger vi nå Norges beste spesialister på «breaking news». Vi er også i gang med en betydelig satsing på sosiale medier, engasjement, digital video og live. Og ikke minst: vi topper det hele med flere journalister innen norske produksjoner, underholdningsområdet, og målrettet journalistikk til unge.
 
TV 2s enorme innholdsunivers skal løftes ytterligere digitalt, og vi trenger deg med digital kompetanse, journalistisk teft, og ikke minst et brennende engasjement for innhold og formidling. I TV 2 er mulighetene uendelige, utfordringene mange – og du får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folkene i medienorge.
 
Om jobben
Som breakingreporter vil du ha ansvar for publisering i livesenter og artikler på TV2.no.  Målet ditt vil være å sikre at TV 2 er først ute med tekst, foto og levende bilder. Vi har tro på at vi får til dette med faglig dyktige medarbeidere som er engasjerte og som brenner for å skape gode resultater.

Jobben innebærer blant annet følgende ansvar og oppgaver:

 
Hvem ser vi etter?
Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har følgende egenskaper og erfaring:

Do you want to know more?
Hør hva desksjef i TV2.no, Ida Falch-Olsen, forteller om rollen og arbeidsplassen i denne podkasten: https://bit.ly/3MurM3U

Interessert? 
Søk stillingen eller ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen.