MeyerHaugen

Vi skal fortsette å vokse nasjonalt og internasjonalt. Nå søker vi etter en CFO til en nyopprettet stilling som vil få en sentral rolle i Tom Wood.

Er du strategisk, analytisk og strukturert? Trives du sammen med energiske og ambisiøse kollegaer som drives av utvikling?

Da kan det være deg vi ser etter.

Har du i tillegg solid økonomisk forståelse, og motiveres av å skape tydelig og målrettet økonomistyring?

Da tenker vi at du bør lese videre.

Som CFO hos oss vil dine ansvarsområder inkludere:

Hvem ser vi etter?
Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har denne kompetansen og erfaringen:

Dette kan vi tilby deg
Du vil få en nøkkelrolle i Tom Wood AS, med svært profesjonelle og ambisiøse eiere. Hos oss vil du bli en del av et miljø med dyktige kollegaer som elsker å ha det gøy på jobb. Vi er et innovativt og ambisiøst selskap i sterk vekst, hvor målrettet samarbeid på tvers av ulike funksjoner er avgjørende. Hovedkontoret og showroomet vårt ligger i en gammel prisvinnende fabrikkbygning i hjertet av Grünerløkka. Fra kontoret vårt har vi utsikt over byen og den livlige Sofienbergparken. Vi tilbyr attraktive betingelser.

Do you want to know more?
MeyerHaugen har intervjuet Managing Director & Owner Morten Isachsen i Tom Wood om hva han ser etter når han skal rekruttere til denne rollen – lytt til podkasten her: https://L2W.no/hiej

Noe mer du lurer på? Ta kontakt med vår rekrutterer Martine Sletne (456 62 844) for en uforpliktende og konfidensiell prat.