MeyerHaugen

NBBL jobber for en bærekraftig boligpolitikk som sikrer alle medlemmer av et boligbyggelag rett til en god bolig og et godt bomiljø. Nå ønsker vi å ta en enda tydeligere rolle i samfunnsdebatten. Derfor søker vi etter en ny sjeføkonom som kan hjelpe oss med det.

Kan du gi NBBL makroøkonomisk tyngde i kontakt med viktige målgrupper innen politikk og administrasjon? Da kan det være deg vi ser etter.

Hos oss vil du få være med å løfte organisasjonen til å bli mer synlig, og i større grad sette agenda innen boligbygging og rehabilitering av boliger. Du vil bli en makroøkonomisk fagressurs for NBBL og boligbyggelagene.

Dine arbeidsoppgaver:

 Vi ser etter en kandidat som har:

Personlige egenskaper:

Ønsker du å vite mer?
Lytt til rekrutterende leder Christian-Marius Stryken som forteller om både rollen og NBBL i denne podkasten: https://bit.ly/3sSFeqx

Er du interessert?
Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen for en uforpliktende og konfidensiell prat. Du kan også ta kontakt med direktør interessepolitikk og jus, Christian-Marius Stryken, telefon: 92 03 24 07.

Mer om NBBL
Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL) er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon med 75 års historie, som har til formål å samle boligbyggelag i Norge og arbeide for deres felles interesser. NBBL bistår boligbyggelagene med rådgivning, opplæring og utvikling, og har som ambisjon å være Norges ledende kompetansesenter på boligrelaterte spørsmål. Interesseorganisasjonen består av et styre på ni medlemmer av ledere fra boligbyggelagene.
 
Administrasjonen i NBBL består av ca. 20 ansatte. NBBL er inndelt i fem avdelinger: Interessepolitikk og jus, Kommunikasjon, Innovasjon og Kompetanseutvikling og Økonomi og Administrasjon. NBBL eier selskapet Fulltegningsforsikring.

Sjefsøkonomen jobber i NBBLs største avdeling, Interessepolitikk og jus, som teller åtte ansatte.