MeyerHaugen

Vi søker Utvikler til Innsiktsfabrikken

Veidekke står i en omfattende digitaliseringsprosess med fornyelse av applikasjonsporteføljen og innføring av nye, sentrale IT-systemer. IT Konsern har blant annet ansvar for selskapets overordnede IT-strategi, fellesapplikasjoner, drift, infrastruktur og sikkerhet, i tillegg til selskapets dataplattform, integrasjon og grunndata.

Vi søker nå en ny utvikler til Innsiktsfabrikken, og ser etter deg som er i starten av karrieren. Innsiktsfabrikken er en sentral satsning i Veidekkes IT-strategi, hvor målet er å oppnå bedre utnyttelse av dataene fra våre mange applikasjoner. Innsiktsfabrikken sitt hovedoppdrag er å levere og forvalte analyser, rapporter, kvalitetssikrede datagrunnlag og andre innsiktsprodukter til alle avdelinger og geografier i konsernet.  

I Veidekke er vi mer opptatt av hvem du er – og hva du kan snarere enn hvor du ønsker å arbeide fra. Derfor er vi åpne for å vurdere aktuelle kandidater fra alle landets hjørner.

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen dreier seg om og forventningene knyttet til den ressursen, har vi snakket med Trond Sogn Lunden og Ola Grumstad i denne podkasten: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/utvikler-innsiktsfabrikken?si=bf1d14b1773f4e97a86b91710b476263&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Sentrale arbeidsoppgaver:

Vi tilbyr:

Ønsket kompetanse/erfaring:

For å lykkes og trives i rollen er/har du gjerne:

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og uformell prat får du gjerne ta kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Daniel Pedersen eller Silje Sørensen Hem. Du når de hhv på daniel@meyerhaugen.no, tlf: 406 01 792 eller silje@meyerhaugen.no, tlf: 994 09 555