MeyerHaugen

Avdelingen Økonomi og virksomhetsstyring i Redd Barna består av to seksjoner: økonomi og regnskap.
Økonomiseksjonen arbeider todelt: På den ene siden betjener vi de operative enhetene i vår felles måloppnåelse om å innfri barns rettigheter. Samtidig som vi rapporterer til ledelsen, styret og eksterne donorer for å sikre beslutningstøtte og gjennomføring iht. krav og god forretningsskikk.

Redd Barna ser nå etter en ny Compliance Officer. Stillingen inngår i økonomiseksjonen, og har ansvar for våre operative gruppers rapportering, compliance, og arbeid med varslingssystem og forbedring. Stillingen rapporterer til økonomileder.

Har du erfaring fra oppfølging av revisjon og misligheter, compliancearbeid og sikring av overordnet internkontroll? Motiveres du av et sterkt faglig miljø med engasjerte kolleger i en meningsfull bransje? Da er dette rollen for deg.

Som Compliance Officer i Redd Barna vil dine ansvarsområder og arbeidsoppgaver være:

Hva vi ser etter?
Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har denne kompetansen og erfaringen:

Personlige egenskaper:

Arbeidssted:
Vi holder til i åpne og hyggelige lokaler i Oslo sentrum og gleder oss til vi flytter inn i egne, nybygde kontorlokaler på Hasle i januar 2023 (Redd Barna Huset). Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Lønn etter avtale.

Mangfold:
Hos oss mener vi at mangfold er viktig, og oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonsgrad og nasjonal eller etnisk bakgrunn.
Redd Barna tar barns beskyttelse på alvor. Det kreves derfor gyldig politiattest for å bli ansatt hos oss.

Do you want to know more?
Lytt til podkasten med rekrutterendeleder Adam Berg som forteller om rollen og om Redd Barna, her
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/compliance-officer-redd-barna?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Er du interessert?
Ta kontakt med vår rekrutterer i MeyerHaugen, Veronica Truong Jensen, tlf. 918 52 885, for en uforpliktende og konfidensiell prat. Du kan også ta kontakt med Adam Berg, økonomileder i Redd Barna, tlf. 997 00 959.