MeyerHaugen

Vil du være med på noen av de større digitaliseringsinitiativene i Norge, for en av hjørnesteinene i landet? Vi søker nå flere Virksomhetsarkitekter. 

Som virksomhetsarkitekt i Bane NOR, vil du være med på noen av de større digitaliseringsinitiativene i Norge.  
Hos oss får du mulighet til å jobbe i en bedrift med et viktig samfunnsoppdrag som tilrettelegger for den mest miljøvennlige transporten som finnes i det ganske land! Jernbanen gjennomgår nå en modernisering. 

Vi ser derfor etter virksomhetsarkitekter med evne å influere nøkkelpersoner i en kompleks organisasjon mot en felles kurs. Her kommer kanskje du inn?

Vi ønsker å gi deg som kandidat et større innblikk i hva denne jobben innebærer. Om du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podkast hvor Lars Bratthall, Chief IT Architect i Bane NOR, deler sine tanker om hva som kreves i denne rollen:

https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/virksomhetsarkitekt-bane-nor/s-hEsPXdq0jFT?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Du kan være lokalisert i Trondheim eller Oslo. Du vil uansett jobbe på kryss av Bane NOR.

Viktigste ansvarsområder:

Hvis du har jobbet med å sette retning for virksomhetsarkitektur og har lyst til å påvirke virksomhetens de facto strategier kan rollen være rett den rette for deg. I rollen vil du utvikle, dokumentere, videreutvikle og forvalte IKT virksomhetsarkitektur for aktuelle forretningsdomener. Arbeidsdagen er variert, du får en synlig rolle og stemme i organisasjonen med gjennomslagskraft. Du får stor handlefrihet og påvirkning på sluttresultater, på kryss av Bane NOR. 

For å lykkes kreves:

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen. «Kandidaten som tiltrer stillingen må kunne sikkerhetsklareres i henhold til sikkerhetsloven.»

Personlige egenskaper:

I Bane NOR kan vi tilby:

Kontaktinformasjon

Lars Bratthall

Chief IT Architect

Mobil: 992 64 477

Epost: lars.gustaf.bratthall@banenor.no