MeyerHaugen

Bane NOR setter sikkerhet høyt i alle ledd og jobber kontinuerlig med en aktiv bevisstgjøring og kompetanseheving internt i selskapet, derav blant annet relatert til IAM og sikkerhet rundt bruken av tekniske løsninger. Bane NOR søker nå en person som skal ha det overordnet ansvaret for selskapets IAM løsningsarkitekttur fra ett strategisk og teknisk perspektiv, samt eie, etablere og videreutvikle den strategiske retningen til fagfeltet. For å gi deg bedre informasjon om hva stillingen egentlig går ut på og hva du kan forvente deg i jobben har vi spilt inn en podkast med fungerende seksjonsleder for IKT Forretningsintegrasjon Espen Thun Hoel. Link: https://bit.ly/3yvjxAe

Du vil få mulighet til å jobbe med følgende oppgaver:

Løsningsarkitekten skal også sørge for å ha løpende dialog, samt etablere tette samarbeid med funksjonell rådgiver for IAM, testansvarlig, forretningssiden i Bane NOR og ekstern IAM leverandør for å sikre avklaringer relatert til designvalg underveis i leveranser og drift.

For å kunne fungere i stillingen trorvi du har følgende kvalifikasjoner:

I tillegg er det en fordel om du har: 

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen. «Kandidaten som tiltrer stillingen må kunne sikkerhetsklareres i henhold til sikkerhetsloven.»

For å trives hos oss mener vi du har følgende egenskaper

Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

Ved å jobbe i Bane NOR får du:

Ta gjerne kontakt med Mona (mona@meyerhaugen.no) hos MeyerHaugen AS, for en uformell og konfidensiell prat om rollen.