MeyerHaugen

Fast stilling som journalist

Kampanje Media har i nesten 60 år vært den sentrale og ledende nyhetsprodusenten på medier- og kommunikasjonsmarkedet og vi er i dag det viktigste talerøret i bransjen. Nå er det en ledig plass på vinnerlaget vårt og det som journalist i en fast heltidsstilling.

Vi søker etter en journalist som har kjent på og trives med nyhetspulsen i en redaksjon og som har noen år med journalistisk erfaring. Er du i tillegg en snushane som er nysgjerrig av natur, skjønner seg på tall og litt økonomi og har et hjerte som banker for medier og kommunikasjon da vil vi høre fra deg. 

Som journalist i Kampanje får du bryne deg på en rekke sakskomplekser og utvikle ditt journalistiske talent og du vil få ta del i en stolt og lang historie siden Kampanje ble grunnlagt i 1964. Gjennom alle disse årene har vi bygget opp Kampanje til en sterk merkevare som tilbyr noe unikt enten det er i vår digitale nettavis, vår TV-satsing og eller vår etter hvert svært så omfattende kurs- og konferansevirksomhet. Vår journalistikk er høyt respektert av våre over 100.000 ukentlige lesere. 
 
Det du ikke får i Kampanje, og det kan vi være ærlige på, er:

Som en liten redaksjon kan du være trygg på at du vil både synes og sees i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen. Du vil få mye ansvar og stor frihet til å forme egen arbeidshverdag. I denne sammenhengen tillater vi oss å bruke klisjeen om at det i selskapet vårt er kort vei fra idé til handling.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og som et selvstendig og uavhengig medieselskap har vi også hatt både muligheten og gleden av å ta opp nøkkelmedarbeidere med i en partnermodell.

Oppstart så raskt som mulig – eller etter nærmere avtale.

Nysgjerrig på stillingen?
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartnere i MeyerHaugen for en uformell og konfidensiell prat om stillingen.  Ansvarlig redaktør Knut Kristian Hauger i Kampanje er også tilgjengelig ved behov på på knutkristian@kampanje.com.