MeyerHaugen

I Amedia Salg og Marked jobber vi hver eneste dag med å skape effekt for våre kunder gjennom innsikt og forståelse for hva som skaper verdi. Vi bygger nå et produktteam og søker derfor en dyktig produktsjef for kjennskap og merkevare. 

Som produktsjef vil du få en avgjørende rolle i å ta annonsesalget til et av Norges største mediekonsern til nye høyder. Vi er en organisasjon med høyt tempo og som vil mye, vi har et inkluderende miljø med mye humor og toleranse, og vi oppfordrer til å være kreativ og åpen når vi treffer nye utfordringer. I tillegg har Amedia Salg og Marked et ungt og dynamisk miljø, konkurransedyktige betingelser og en rekke gode sparringspartnere på tvers av fagfelt.

For å bli bedre kjent med Amedia og rollen hør gjerne på denne podkasten med Mariell Kversøy Enge som er Kommersiell Produktdirektør hos Amedia og leder for rollen:
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/produktsjef-1?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Om stillingen
Som produktsjef vil du gjennom å kombinere Amedia sin brede produkt- og tjenesteportefølje og ikke minst våre tilgang på kvalitetsdata levere på kundenes behov for å bygge kjennskap til, og oppmerksomhet rundt, sin merkevare. Områder du vil jobbe med er blant annet dekningsprodukter, skreddersøm av målgrupper og uttak av helt nye verdiforslag til våre kunder. Stillingen innebærer følgende ansvar og oppgaver:  
 

Hvem ser vi etter:
Vi søker deg som er god på å avdekke kunders problem og behov gjennom intervjuer, analyse og data. Det er nettopp med kombinasjonen av kvalitative og kvantitative data vi virkelig kan forstå hvilke problemer som er viktigst. Vi vil at du skal lykkes og trives i rollen hos oss, og tenker at følgende egenskaper og erfaring legger til rette for dette:
 

For oss er det viktig at du evner til å finne de beste løsningene for kundenes problemer, og bruker Amedias enorme bredde av produkter og tjenester for å løse disse. Du innser at ingen har det rette svaret i denne bransjen og at testing, læring og iterering er kjernen for å lykkes. 

Nysgjerrig på stillingen?
Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i MeyerHaugen: Katrine Feyling på katrine@meyerhaugen.no (tlf. 977 58 731) eller Karoline Bjørndal på karoline@meyerhaugen.no (tlf. 975 12 023).