MeyerHaugen

Har du erfaring som journalist og interesse for prosjektledelse? Har du strategisk forståelse, forretningsteft og gjennomføringskraft? Da bør du lese videre! Dagens Næringsliv søker prosjektledere til en ny utviklingsavdeling.

Dette er en unik mulighet til å påvirke fremtiden til et av Norges ledende mediehus! Som prosjektleder vil du få anledning til å jobbe på tvers av hele organisasjonen. 

DN skal sette brukeren først i alt vi gjør, enten det er journalistikk, kommunikasjon, brukeropplevelse, salg eller innovasjon.​ Våre nye prosjektledere skal sikre at DN har innhold og tjenester som bidrar til økt kjennskap, abonnementsvekst og lojalitet i prioriterte målgrupper.​ Prosjektlederne vil derfor være tett på både brukernes behov, redaksjonens behov og DNs strategi. ​

Stillingene blir en del av DNs nye utviklingsavdeling. Avdelingen blir DNs ekspertmiljø for redaksjonell utvikling og innovasjon. Miljøet skal blant annet bestå av ressurser som jobber med strategi, prosjektledelse, utvikling, sosiale medier, webinarer og lyd. Avdelingen ledes av utviklingsredaktør Tinna Gudmundsdottir.

Om jobben

Overordnet vil jobben handle om å videreutvikle DN, for å sikre at vi har innhold og tjenester som brukerne elsker, og som bidrar til at enda flere blir kjent med og kommer tilbake til DN. Konkret vil det blant annet innebære følgene oppgaver:

Hva ser vi etter?

Stillingen som prosjektleder målgruppe skal bidra til å posisjonere DN som Norges viktigste avis. For å kunne lykkes i jobben, er det viktig med høy strategisk forståelse i kombinasjon med evne til kulturbygging og sterk gjennomføringskraft. Vi mener følgende erfaringer og egenskaper er viktige:

Som type er du strukturert og analytisk. Du må ha svært gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du er kvalitetsbevisst, ambisiøs og liker å ta ansvar. Du er utviklingsorientert og en pådriver for endring. ​

Hva tilbyr vi?

Vi er stolte av å jobbe i Dagens Næringsliv. Om du blir vår nye kollega, vil du være sentral i å være med på videreutviklingen av et av Norges ledende mediehus. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og anledning til å samarbeide med andre miljøer i DN og morkonsernet NHST. 

Do you want to know more?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere Bård Idås eller Karoline Mari Bjørndal for en uforpliktende prat om stillingen. Utviklingsredaktør Tinna Gudmundsdottir (tinna.gudmundsdottir@dn.no) er også tilgjengelig for mer informasjon.