MeyerHaugen

Er du en som kan kombinere designernes verktøykasse med kreative metoder? Ønsker du å lede superdyktige folk og forstår forretning? Da kan dette interessere deg.

Business Design er et prioritert vekstområde for EGGS Design. Derfor søker vi nå etter en erfaren kreativ leder til å ta vår satsing videre.

Forstår du brytningen mellom business og design? Er du en av dem som kan flette sammen praksis fra tjenestedesign, designstrategi, produktledelse, forretningsanalyse og consulting?

Da kan EGGS Design være det neste stedet for deg.

Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren av tjenester innen business design, og der vil du i så fall bli helt sentral.
Du vil få ansvar for å lede 10 business designere, utvikle faget og drive lønnsom kundeutvikling.

Hvem ser vi etter?
Vi tror at viljen til å lykkes teller større enn kompetansekrav. Du ønsker gjerne å være synlig og har balansert kompetanse mellom design- og forretningsfaget. Du brenner for å finne kilder til ny vekst gjennom å sy sammen brukerinnsikt, markedsperspektiver og kunnskap om organisasjon, på en måte som inspirerer til etablering av nye tjenester, produkter, eller helt nye virksomheter.

Vi tror du drives av å bygge, og hos oss vil du få stor påvirkningskraft og autonomi til å videreutvikle både faget og teamet ditt.

Dette kan vi tilby deg
Du vil inngå i ledergruppen i EGGS i Oslo og få lede business designere i en organisasjon preget av tillit, samarbeid og lidenskap for tjenestene vi leverer. Du vil få personalansvar for teamet ditt i Oslo, i tillegg fagansvaret for business designere på våre andre kontorer. Menneskene som jobber i EGGS er dedikerte, nysgjerrige og ønsker å skape resultater sammen. Til sammen har vi 26 ulike nasjonaliteter som deler et felles mål.

Mer om oss
EGGS etablerte eget Business Design team i januar 2019 og har vært lønnsomme siden første dag. I dag er vi 6 business designere som alle har base i Oslo. I løpet av sommeren ansetter vi nye business designere i Bergen, Trondheim og København.

Fortsatt nysgjerrig?
MeyerHaugen har intervjuet rekrutterende leder Ellen Lidgren om hva hun ser etter når hun rekrutterer til denne rollen – lytt til podkasten her.

Noe mer du lurer på? Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen for en uforpliktende og konfidensiell prat.

Søknader behandles fortløpende.