MeyerHaugen

 

Til kontoret i Bergen søker vi Prosjektleder Bærekraftrapportering. KPMG ønsker å være et ansvarlig kompetansehus som gjør en forskjell, og som bruker vår påvirkningskraft til å dytte samfunnet i en mer bærekraftig retning. For å lykkes med dette, har KPMG  integrert bærekraftrådgivning på tvers av alle tjenesteområder, i alt vi gjør, slik at vi kan hjelpe våre kunder med å gjøre bærekraft relevant, forretningsnært og lønnsomt.

Selskaper står overfor store omveltninger innen bærekraft, sterkt drevet av økte krav til rapportering gjennom EUs Green Deal og sustainable finance action plan. EU Taksonomien og  Corporate Sustainable Reporting Directive er sentrale her, men også annen selskapsrapportering som likestillingsredegjørelse og redegjørelser etter åpenhetsloven. Bærekraftrapportering er en vesentlig mekanisme for beslutninger knyttet til bærekraftig transformasjon. Relevant bærekraftrapportering gir selskapene innsikt i deres faktiske påvirkning på samfunnet og miljøet rundt seg, og sikrer at de blir rustet til å møte fremtiden. I tillegg settes finansmarkedsaktører i stand til å vurdere og å prise risiko knyttet til bærekrafttematikk.

Vi opplever en stor økning i etterspørsel etter rådgivningstjenester innen bærekraftrapportering, og for å møte den økte etterspørselen søker vi flere dyktige og erfarne konsulenter på laget.

I denne Podkasten: https://bit.ly/3nrCTiY har vi intervjuet Anfinn Fardal, regionsleder i  KPMG Region Vest om rollen. Virker det interessant tar vi gjerne en uforpliktende prat.

Om jobben

For å lykkes med Bærekraftrapportering og attestasjon (Reporting and Assurance) vil du blant annet jobbe med:
Rådgivning ifbm. bærekraftrapportering, herunder:

Hvem ser vi etter

Erfaring fra bærekraftrapportering eller fra revisjon og anvendelse av standarder gir gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Du bør like å jobbe selvstendig, sammen med kunder og kollegaer. Vi jobber strukturert og målrettet, det er viktig med god gjennomføringsevne i rollen. Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig er sentralt for å lykkes.
Vi ønsker at våre rådgivere har et bredt spekter med kompetanse, en ambisjon om personlig utvikling som del av et større lag, samt at de motiveres av å gjøre en forskjell. Hvis du kjenner deg igjen i dette ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg!