MeyerHaugen

Siden 1962 har Hellberg Safety produsert de beste produktene for hørselvern og ansiktsbeskyttelse. Hellberg Safety har vært en del av Hultafors Group siden 2018. Vi deler alle en felles lidenskap – vi skal tilby optimal sikkerhet, funksjonalitet, beskyttelse og effektivitet på arbeidsplassen. Vi er dedikerte, og vi vet alt om sikkerhet. Men vi vet også at produktdesign og teknologi er like viktig for sikkerheten. Det spiller ingen rolle hvor god beskyttelse du har hvis den ikke er komfortabel å bruke, eller hvis den fører til at du ikke kan høre eller se det du trenger å høre eller se. Den må passe perfekt, for verneutstyr er helt verdiløst hvis det ikke brukes.

Hultafors Group satser ytterligere og skal ansette en Account Manager som skal utvikle Hellberg Safety i Norge. Du vil få ansvaret for eget distrikt med base i Oslo. Som Account Manager skal du ivareta og videreutvikle Hellberg Safety som merkevare mot forhandlere og kjeder. Du vil overta en allerede godt etablert kundeportefølje som skal videreutvikles, og samtidig ha fokus på etablering av nye kundeforhold.

Lytt gjerne til podcasten hvor vi har intervjuet Tobias Fredriksson om stillingen: Job podcast

Arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som har salgserfaring, gjerne med butikkerfaring og som trives med utstrakt reisevirksomhet. Du har en personlighet som evner å knytte kontakt og bygge relasjoner, og du dyktig på å kommunisere på flere nivåer i en organisasjon. Du er ikke redd for å stikke hodet ditt frem for mye av tiden vil du gjøre nettopp dette, for det er ute hos kundene det skjer. Det er stor frihet i stillingen og vi ser etter en selvstendig og strukturert selger, som er god til å planlegge dagene sine.  Du har god økonomisk forståelse og kommersiell teft. Du ser verdien i CRM systemer og har generelt gode IT kunnskaper. 
 

Vi tilbyr?
I Hultafors Group vil du jobbe med hyggelige og dyktige kollegaer. Du vil jobbe med kjente merkevarer og en sterk produktportefølje. For øvrig kan Hultafors Group tilby:

Ikke på jobbjakt, men nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt med Øystein Gjuvsland i MeyerHaugen på mail: oystein@meyerhaugen.no