MeyerHaugen

Er du strukturert, selvgående og kommer godt overens med ulike mennesker? Da kan det være deg vi ser etter.

Vi vil fortsette å vokse og ser at vi kan bli enda bedre på styring av prosjekter, strømlinjeforming av prosesser og ressursplanlegging. Derfor søker vi nå etter en Operations manager.

Trives du med å være hands-on, liker du høyt tempo og er god på relasjoner? Da synes vi du skal lese videre.

Hos oss vil du bli en helt sentral lagspiller. Din viktigste arbeidsoppgave vil være å drive ressursplanlegging for våre kreative ledere og du vil bli del av en internasjonal kultur hvor vi setter samarbeid høyest.

Du vil få ansvar for:

Dine arbeidsoppgaver vil typisk være:

Hvem ser vi etter?
Vi tror du har minst tre års erfaring fra lignende roller, gjerne i et byrå, og at en bachelor i business administration eller tilsvarende vil komme godt med. Erfaring fra prosjekt- og prosessledelse, samt gode muntlige og skriftlige evner på norsk og engelsk vil være avgjørende for å lykkes i rollen. Har du studert eller jobbet i utlandet vil det telle positivt.

Dette kan vi tilby deg
Du vil få jobbe på tvers i en organisasjon preget av tillit, samarbeid og lidenskap for tjenestene vi leverer. Menneskene som jobber i EGGS er dedikerte, nysgjerrige og ønsker å skape resultater sammen. Til sammen har vi 26 ulike nasjonaliteter som deler et felles mål. Du vil jobbe tett med lederen for Oslo-kontoret og rapportere direkte til henne. En gang i året drar alle i EGGS på tur og vi gleder oss til å ta med deg. 

Fortsatt nysgjerrig?
MeyerHaugen har intervjuet rekrutterende leder Ellen Lidgren om hva hun ser etter når hun rekrutterer til denne rollen – lytt til podkasten her.

Noe mer du lurer på? Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen for en uforpliktende og konfidensiell prat.

Søknader behandles fortløpende.