MeyerHaugen

Kritisk medieforståelse

Et stadig mer komplekst medielandskap, fremvekst av desinformasjon etc. stiller større krav til kritisk medieforståelse og digital dømmekraft i befolkningen. Medietilsynet søker deg som har lyst til å bidra i vårt arbeid med å utvikle læringsopplegg, råd og kommunikasjonstiltak, særlig rettet mot sårbare grupper. Vi ser etter en person som er interessert i å følge med på fagfeltet både i Norge og internasjonalt, og som er vant til å samarbeide både med interne og eksterne krefter. Du blir sentral i å videreutvikle og styrke vår kompetanse og kapasitet innenfor kritisk medieforståelse.

Du rapporterer til avdelingsdirektør for kommunikasjon og rådgivning, Pernille Huseby. Hør samtale med Huseby om stillingen i denne podkasten.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Din kompetanse: 

Vi tilbyr:
Spennende og interessante oppgaver innenfor et viktig samfunnsområde i rask utvikling. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med en fin blanding av erfarne og nytilsatte kollegaer. Arbeidssted er Fredrikstad, der vi har moderne og nyoppussede lokaler i gangavstand fra togstasjonen. Vi tilbyr våre ansatte mulighet for å jobbe hjemmefra inntil to dager i uken.

For å bli bedre kjent med Medietilsynet, hør gjerne på denne podkasten med Mari Velsand, direktør i Medietilsynet:
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/medietilsynet-1?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Mer informasjon?
Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte våre rådgivere Bård Idås eller Veronica Truong Jensen i MeyerHaugen. Du kan også kontakte Medietilsynet direkte: Avdelingsdirektør Pernille Huseby, tlf. 901 24 673.

Om søknaden: 
Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall varslet før offentliggjøring.
Søknad med cv sendes snarest mulig, og senest 28.09.2022.
(Den opprinnelige søknadsfristen var 12.09.2022, søknadsfristen er nå utsatt til 28.09.2022)

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål.