MeyerHaugen

Jurist

Medietilsynet har blant annet ansvar for å forvalte statens mediestøtteordninger, gi konsesjoner til kringkasting og føre tilsyn etter kringkastingsregelverket. Vi søker etter en engasjert jurist, som skal jobbe særlig med saksbehandling og tilsyn på våre ansvarsområder. Du er interessert i Medietilsynets samfunnsoppdrag, og har lyst til å jobbe med varierte oppgaver i et team sammen med erfarne jurister. Om du har erfaring med EU/EØS-rett og/eller er opptatt av dette området, er det et pluss.

Du rapporterer til direktør juridisk og regulatorisk avdeling, Hanne Sekkelsten. Hør samtale med Sekkelsten om stillingen i denne podkasten.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Din kompetanse:

Dersom stillingen blir besatt internt, kan det bli ledig et vikariat. Opplys derfor i søknaden om du kun er interessert i den faste stillingen, eller også et eventuelt vikariat.

Vi tilbyr:
Spennende og interessante oppgaver innenfor et viktig samfunnsområde i rask utvikling. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med en fin blanding av erfarne og nytilsatte kollegaer. Arbeidssted er Fredrikstad, der vi har moderne og nyoppussede lokaler i gangavstand fra togstasjonen. Vi tilbyr våre ansatte mulighet for å jobbe hjemmefra inntil to dager i uken.

For å bli bedre kjent med Medietilsynet, hør gjerne på denne podkasten med Mari Velsand, direktør i Medietilsynet:
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/medietilsynet-1?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Mer informasjon?
Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte Veronica Truong Jensen i MeyerHaugen, e-post: veronica@meyerhaugen.no – tlf. 918 52 885. Du kan også kontakte Medietilsynet direkte: Avdelingsdirektør Hanne Sekkelsten, tlf. 480 76 123

Om søknaden:  
Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall varslet før offentliggjøring.
Søknad med cv sendes snarest mulig, og senest 28.09.2022.
(Den opprinnelige søknadsfristen var 12.09.2022, søknadsfristen er nå utsatt til 28.09.2022)

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål.