MeyerHaugen

Utreder (rådgiver / seniorrådgiver)

Blant Medietilsynets kjerneoppgaver er å innhente, utarbeide og formidle fakta, analyser og innsikt på mediefeltet. Spennet er stort, og omfatter alt fra undersøkelser om nordmenns medievaner til mediepolitiske utredninger. Nå trenger vi en dyktig utreder, som kan tilføre oss kompetanse og kapasitet. Du trives med å analysere og utvikle faktabaserte narrativ og føre større rapporter og utredninger i pennen. Du er opptatt av samfunnsutviklingen og interessert i mediefeltet, og liker å se faktabasert innsikt i en større sammenheng. Kjennskap til politiske prosesser og det norske medielandskapet er en fordel.
 
Du rapporterer til avdelingsdirektør for Innsikt og Analyse, Rune Albertsen. Hør samtale med Albertsen om stillingen i denne podkasten.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Din kompetanse:

Vi tilbyr:
Spennende og interessante oppgaver innenfor et viktig samfunnsområde i rask utvikling. Du får jobbe i et bredt sammensatt kompetansemiljø, med en fin blanding av erfarne og nytilsatte kollegaer. Arbeidssted er Fredrikstad, der vi har moderne og nyoppussede lokaler i gangavstand fra togstasjonen. Vi tilbyr våre ansatte mulighet for å jobbe hjemmefra inntil to dager i uken.

For å bli bedre kjent med Medietilsynet, hør gjerne på denne podkasten med Mari Velsand, direktør i Medietilsynet:
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/medietilsynet-1?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Mer informasjon?
Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte Veronica Truong Jensen i MeyerHaugen, e-post: veronica@meyerhaugen.no – tlf. 918 52 885. Du kan også kontakte Medietilsynet direkte: Avdelingsdirektør Rune Albertsen, tlf. 904 19 486

Om søknaden: 
Søkere kan bli oppført på offentlig søkerliste selv om vedkommende har bedt om konfidensiell behandling. Søkere blir i så fall varslet før offentliggjøring.
Søknad med cv sendes snarest mulig, og senest 12.10.2022.
(Den opprinnelige søknadsfristen var 28.09.2022, søknadsfristen er nå utsatt til 12.10.2022)

Medietilsynet ser på mangfold som en styrke, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Vi deltar i statens inkluderingsdugnad, og vil gjerne ha søknad også fra deg som har nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en», men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller «hull i CV-en» kan brukes til rapporteringsformål.