MeyerHaugen

Brenner du for å skape enestående brukeropplevelser med kvalitetsjournalistikk? Dagens Næringsliv søker nå en ambisiøs utviklingssjef.

Dersom du har redaksjonell erfaring, god forståelse for teknologi og har jobbet med brukerrettet innovasjon, kan dette være en spennende match! Om du også er en god leder for folk og en som får ting til å skje, bør du lese videre! 

Stillingene blir en del av DNs nye utviklingsavdeling. Avdelingen blir DNs ekspertmiljø for redaksjonell utvikling og innovasjon. Miljøet skal blant annet bestå av ressurser som jobber med strategi, prosjektledelse, utvikling, sosiale medier, webinarer og lyd.

Vår nye utviklingssjef skal eie og videreutvikle DNs digitale flater (DN.no, DN Investor og DN-appen), og sikre at DN-opplevelsen alltid er i tråd med brukernes behov. Lederen fungerer som et bindeledd mellom DN-redaksjonen og konsernets produktsjefer, UX designere og utviklere. Utviklingsavdelingen skal også jobbe tett på redaksjonen, for å utvikle arbeidet med datastøttet journalistikk og lage verktøy som både reportere og lesere kan dra nytte av.

Stillingen rapporterer til påtroppende utviklingsredaktør Tinna Gudmundsdottir og sitter i hennes ledergruppe. Utviklingssjefen vil være personal- og arbeidsleder for et team på tre redaksjonelle utviklere.

Om jobben

Overordnet vil jobben handle om å identifisere, igangsette og gjennomføre utviklingsinitiativ for å forbedre brukeropplevelsen og innholdsdistribusjon på DNs digitale flater. Konkret vil dette innebære blant annet følgende:

Hva ser vi etter?

For å kunne lykkes med disse oppgavene, ser vi etter følgende kvalifikasjoner når vi vurderer kandidater:

Hva forventes av deg?

Vi vil at du skal lykkes og trives i rollen hos oss. Da er det avgjørende at du er flink til å skape tillitsfulle relasjoner. Du må kommunisere og samarbeide godt med både redaksjonelle og tekniske miljøer. Vi tror også følgende personlige egenskaper vil legge til rette for at du lykkes:

Hva tilbyr vi?

Vi er stolte av å jobbe i Dagens Næringsliv. Om du blir vår nye kollega, vil du være sentral i å være med på videreutviklingen av et av Norges ledende mediehus. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og anledning til å samarbeide med andre miljøer i DN og morkonsernet NHST. 

Do you want to know more?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere Bård Idås eller Karoline Mari Bjørndal for en uforpliktende prat om stillingen. Utviklingsredaktør Tinna Gudmundsdottir (tinna.gudmundsdottir@dn.no) er også tilgjengelig for mer informasjon.