MeyerHaugen

Vi ønsker å gi deg som kandidat et bedre bilde av hva jobben handler om. I denne podkasten intervjuer vi rekrutterende leder Nils Gunnar Brattlie og hans kollega Mikael Radomski som forteller om rollen og DNB Markets: 
https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/risk?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Seksjon Risikostyring består av 23 medarbeidere og er lokalisert i Bjørvika, Oslo. Seksjonen er en sentral utviklings-, støtte- og kontrollfunksjon i DnB Markets og har blant annet ansvaret for identifisering av risikofaktorer, verdsettelsesmetoder, kvantifisere konsekvenser av nye reguleringer, samt generell utvikling av risikoberegning og verdsettelsessystemer samt daglig risikorapportering i DNB Markets og Treasury. Seksjonen består av tre avdelinger, Kvantifisering, Analyse og Risikorapportering. Seksjonen samarbeider tett med frontmiljøet i Markets og med andre miljøer i konsernet. Seksjonen er en viktig tilrettelegger for gode beslutninger på alle nivå.

Avdeling Analyse under seksjon Risikostyring i DNB Markets ønsker å styrke teamets leveringsevne innenfor analyse av regulatoriske krav og tilhørende rapportering ved å ansette en ny Risk Manager.

Analyseavdelingen består i dag av tre ansatte som har ansvar for kapitalregulering, likviditet, kredittrisiko og collateral management. Vi ser nå etter en ny kollega som har stor interesse for fagområdet og som kan levere gode analyser. Analyseavdelingen skal ha god kjennskap til regulatoriske krav samt tilhørende rapportering som er relevant for DNB Markets. Derfor er det en fordel at du har kjennskap til regulatoriske rammevilkår og bankens balanse. I denne stillingen vil du få bruk for dine evner til å samhandle, ta initiativ, forankre og engasjere på tvers i organisasjonen. 

Tenker du at du i tillegg kan tilføre oss nysgjerrighet, nøyaktighet, lyst og evne til å jobbe med varierte oppgaver? Da kan det være deg vi ser.

Dine arbeidsoppgaver:

Vi ser etter:

Personlige egenskaper:

Er du interessert?
Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen for en uforpliktende og konfidensiell prat.