MeyerHaugen

Veidekke styrker sin Skandinaviske HR-funksjon og ønsker å øke fokuset på digitalisering. Vi søker deg som brenner for å ta i bruk teknologi innenfor fagområdet.

Vi ser etter deg som liker å jobbe med kontinuerlig forbedringer, har en tydelig forretningsforståelse og har erfaring fra, eller ønske å jobbe med grensesnittet IT, HR og forretningen.
 

Som løsningsspesialist HR digitalisering skal du bistå og drive konkrete forbedringsprosjekter, for å oppnå målene vi har satt for digitalisering. Du vil være en sentral person i etableringen av nytt HR system og du skal forstå og støtte organisasjonen i hvordan systemet kan løse/automatisere de ulike prosesser.

Ansvarsområder
 

Kvalifikasjoner

Du må ha høyere utdannelse (minimum mastergrad) innenfor HR, organisasjonsutvikling, økonomi, IT eller andre relevante områder. God erfaring fra ulike HR prosesser, som har gitt et helhetlig overblikk over hvordan prosessene spiller sammen. Du har erfaring eller sterkt ønske om å jobbe med tekniske løsninger/digitalisering og grensesnittet mellom IT, HR og forretningen. Erfaring fra å lede prosjekter er en styrke. Meget gode kunnskaper i officepakken, spesielt Excel.

Profil

Som person er du analytisk, strukturert, har en tydelig forretningsforståelse og sterk gjennomføringsevne. Du må trives med endringsprosesser og hele tiden jobbe med å
forbedre eksisterende praksis. Viktig at du er detaljorientert, samtidig som du ser det større bildet av arbeidet som gjøres. Du har sterke evner til å få gjennomslag og bygge relasjoner på tvers av selskapet.

Vi tilbyr

Du får en stilling i en organisasjon i endring og mulighet til å være med å utvikle HR-funksjonen sammen med mange engasjerte kollegaer.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Arbeidssted: Veidekkes hovedkontor på Skøyen i Oslo

For å gi deg et bedre bilde på hva denne rollen dreier seg om og forventningene knyttet til den ressursen, har vi snakket med Robert Lien Myrholt i denne podkasten: https://L2W.no/kx3z

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og uformell prat får du gjerne ta kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved Daniel Pedersen eller Martine Truong Sletne. Du når de hhv på daniel@meyerhaugen.no, tlf: 406 01 792 eller martine@meyerhaugen.no, tlf: 456 62 844