MeyerHaugen

Bane NOR skal videreutvikle sitt IKT tjenesteteam for utbygging, og har høye ambisjoner på området.

Vi ser nå etter en ny kollega som kan være drivende i å utvikle teamet knyttet forvaltning og utvikling av digitale verktøy som støtter utbygging i Bane NOR. 

Smart bruk av teknologi er helt sentralt for at Bane NOR skal lykkes og at jernbanen skal bli mer fremtidsrettet. Vi står nå midt i en av Norges største digitaliseringsreiser, og i tråd med dette bygger vi opp IT-satsingen internt. I dag er vi rundt 400 kolleger som har det samlede ansvaret for alle IT-tjenester i Bane NOR – fra tilstandsovervåkning til signalsystemet og NÅ-appen. 

Hos oss vil du få bryne deg på en helt unik bredde av utfordringer og teknologier. Vi leverer skreddersøm, hyllevare, prosjektbasert og smidig. Vi samler og nyttiggjør oss av enorme mengder sensordata, og passer på både sikkerhet og fremkommelighet for hundretusenvis av mennesker og mer enn 100 000 tonn med gods – hver dag.  

Som tjenesteansvarlig utbygging får du ansvar for å lede tjenesteteamet som skal sikre tilfredsstillende drift, forvaltning og videreutvikling av digitale verktøy som støtter utbygging i Bane NOR. Team utbygging leverer et mangfold av tjenester knyttet til blant annet prosjektledelse og Omega365/PIMS, karttjenester og GIS og teknisk tegning og Autodesk.  

Vi ser derfor etter Tjenesteansvarlig med evne å influere nøkkelpersoner i en kompleks organisasjon mot en felles kurs. Her kommer kanskje du inn?

Vi ønsker å gi deg som kandidat et større innblikk i hva denne jobben innebærer. Om du er nysgjerrig på å vite mer, kan du lytte til følgende podkast hvor Seksjonsjef infrastruktur Linn Cecilie Moholt i Bane NOR, deler sine tanker om hva som kreves i denne rollen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/tjenesteansvarlig-utbygging/s-Fb1yf5Hpzax?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Ønsket arbeidssted for stillingen er ved et av våre kontorer i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi ønsker å tilrettelegge for fleksibilitet rundt arbeidssted og -tid.

Dine hovedoppgaver

Ditt hovedansvar vil være å ta en ledende rolle i å videreutvikle tjeneste team utbygging i Bane NOR til neste nivå. Viktige oppgaver vil være:

Vi tror at for å trives og lykkes i denne rollen er dette beskrivelser du kjenner deg igjen i:

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.
 

For å lykkes og trives tror vi at du bør kjenne deg igjen i

Vi tror at for å trives og lykkes i denne rollen er dette beskrivelser du kjenner deg igjen i:

Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

Hvorfor bli en del av Bane NORs IT-miljø?

I Bane NOR blir du en del av et sterkt, engasjert og motivert fagmiljø i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag. Her vil du få:

Har vi vekket din interesse? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Les mer om IT-miljøet i Bane NOR, hvem vi er og hvordan vi jobber på banenor.no/digitalisering