MeyerHaugen

Vår installatør i Moss har valgt å søke nye utfordringer og vi søker hans erstatter. Vi søker en installatør som vil være med å bygge avdelingen videre, og som bidrar med det faglige ansvaret for alt som blir utført på avdelingen. Vi er 25 medarbeidere i avdelingen i dag og stillingen innebærer også at man bidrar på andre områder i den daglige driften. Dette innebærer bl.a. prosjektlederansvar med ansvar for salg og oppfølging av leveranser/prosjekter.

 Arbeidsoppgaver

For mer informasjon om stillingen, lytt til vår podcast: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/ing-pettersen-installatorprosjektleder?si=df55d22d194d4e20a1b9d94e0266b22b&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

En spennende og selvstendig stilling i et etablert og solid selskap med lang erfaring. Du får store muligheter til å utvikle rollen og selskapet. Det er kort vei fra idé til beslutning. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et arbeidsmiljø med gode kollegaer. Vi verdsetter takhøyde og stor grad av initiativ.