MeyerHaugen

Amedia etablerer en dedikert avdeling for cybersikkerhet, med et operativt ansvar for å definere og drive utvikling av digital sikkerhet i Amedia. Avdelingen har ansvaret for å implementere og forvalte Amedias styringssystem for informasjonssikkerhet i alle faser – fra identifikasjon og kartlegging av trusler, til beskyttelse og opprettholdelse, trusseloppdagelse, samt håndtering og gjenoppretting. 

Avdelingen skal ha et aktivt eierskap til risikovurdering knyttet til konsernets IT-systemer, være en aktiv pådriver for å bygge god sikkerhetskultur i Amedia – og ellers representere et sterkt kompetansemiljø for Amedias forretningsmiljøer. Avdelingen vil i første omgang ha tre dedikerte ressurser, men samtidig spille på betydelig spisskompetanse i øvrige IT/utviklingsmiljøer.

Til å lede og utvikle denne avdelingen, og være en spydspiss innen cybersikkerhet i konsernet, søker Amedia en Avdelingsleder Cybersikkerhet. Stillingen vil rapportere til IT Direktør i linjen til Konserndirektør Teknologi og Data. 

Stillingen vil ha en tett dialog med Sikkerhetssjef, som har et strategisk ansvar for sikkerhet i konsernet, samt øvrige teknologi- og utviklingsmiljøer i Amedia. 
 

Viktigste ansvarsområder og arbeidsoppgaver

Vi ønsker oss en kandidat med flere års overførbar erfaring fra større, komplekse organisasjoner. Teknologi er i stor grad er sentralisert i Amedia, men 2.000 ansatte, 100+ selskaper og ca 150 fysiske lokasjoner representerer en spesiell utfordring. I tillegg gir konsernets redaksjonelle virke en rekke særegne problemstillinger som må håndteres godt, ikke minst rettet mot kildevern. 

Oppgavene inkluderer

Vi ønsker å gi deg som kandidat et så godt bilde som mulig av hva denne rollen dreier seg om. I følgende podkast tar vi en prat med konserndirektør Pål Nedregotten om hans tanker rundt rollen og ønsket profil: Avdelingsleder Cybersikkerhet

 

Kvalifikasjoner 

Merk at bakgrunnssjekk kan bli utført som en del av ansettelsesprosessen. 

 

Personlige egenskaper

Vi ser for oss at du er utholdende og god til å drive prosesser. Vi tror du er pragmatisk nok til å balansere riktig mellom sikkerhet og effektivitet, og samtidig trygg nok til å være tydelig når det trengs.

Vi tror den rette personen er

Vårt løfte til deg

Vi lover deg en rolle i et mediekonsern som betyr noe for folk. Hver dag serverer vi journalistikk og innhold av høy kvalitet. Vi er i rivende utvikling i tillegg til at vi utvikler Norges beste mediearbeidsplasser. Vi vil bli det beste arbeids- og utviklingsmiljøet for alle som jobber i media. 

For ytterligere spørsmål eller en konfidensiell prat ta kontakt med rådgiver Øystein Gjuvsland i MeyerHaugen på oystein@meyerhaugen.no eller 991 10 955.