MeyerHaugen

Bane NOR jobber hver dag med å utvikle, bygge, drifte og forvalte det nasjonale jernbanenettet. En sentral faktor for at vi skal lykkes med denne jobben er at vi får de rette personene til hjelpe oss med dette samfunnsoppdraget. Vi skal knytte mennesker, byer og næringsvirksomhet sammen ved bruk av vår miljøvennlige jernbaneinfrastruktur. I et krevende landskap og med nye teknologier trenger vi hjelp til å modernisere Bane NOR. Nå skal vi ansette en back-end .NET-utvikler som kan bidra til å videreutvikle våre systemer på tvers av organisasjonen.

Vår nye .NET-utvikler vil få en bred eksponering for ulike avdelinger – og prosjekter i Bane NOR. Vi ser for oss at du blant annet vil få jobbe med smart vedlikehold, kundeinformasjonsprogrammet (KIP), inn mot vårt sharepoint-team eller med helt nye prosjekter vi ser på. Over den kommende perioden ønsker vi å bygge opp et internt konsulenthus, og et fagmiljø bestående av erfarne .NET-utviklere og løsningsarkitekter. Dersom du motiveres av en autonom utviklerrolle med stort fokus på kundenære løsninger, kan dette være rollen for deg! 

Hvem ser vi etter:

For å gi deg et bedre bilde på hva rollen egentlig dreier seg om, samt Bane NOR som arbeidsplass har vi snakket med rekrutterende leder Stian A. Jacobsen i denne podcasten:
https://on.soundcloud.com/Ztfqp

På generelt grunnlag tror vi at erfaring som .NET-utvikler i en større, kompleks organisasjon vil komme godt med. Du kan gjerne ha jobbet som konsulent hos kunder med fokus på mobilitet og infrastruktur.  Videre er det fordelaktig at du er/har:

Vårt løfte til deg:

Vi kan love deg en jobb hvor du får muligheten til å jobbe med mange av våre mest synlige løsninger for sluttbruker, der du får satt et tydelig fotavtrykk og blir gitt muligheten til å vokse i et svært sterkt fagmiljø under oppbygging. 
Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss! Videre får du:

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.