MeyerHaugen

Er du en IT-arkitekt med spisskompetanse på integrasjon?
Avdeling Data og Intergrasjon i TINE IT jobber hver dag med å utvikle og forvalte kritiske tjenester. Vi jobber med spennende prosjekter på ny teknologi, som har stor verdi for TINE. For at vi skal lykkes med denne jobben søker vi nå etter en relasjonsbyggende Fagleder Integrasjon.
En som trives med ansvar og som har et analytisk og strukturert tankesett.
Vi ser helst at du har jobbet med utvikling av integrasjonsløsninger og at du har noen års erfaring fra arbeid med IT-arkitektur i komplekse organisasjoner og erfaring med smidig utvikling.

I følgende podkast tar vi en prat med rekrutterende leder, IT-sjef Data og Integrasjon, Siri Torgersen, om hennes tanker rundt rollen og ønsket profil: Fagansvarlig Integrasjon by MeyerHaugens Stillingspod (soundcloud.com)

Arbeidsoppgaver
Integrasjon har utviklet seg til å bli et nøkkelområde i TINE, og som Fagleder Integrasjon vil du ha en sentral rolle for videreutvikling av integrasjonsområdet. Du vil være operativ produkteier for TINE Integrasjonsplattform bygget på IBM CloudPak for Integration, og sikre at den utvikler seg i henhold til målbildet. I tillegg vil du ha et helhetlig ansvar for integrasjonsarkitekturen i TINE og være en nøkkelperson i TINE IT arkitekturforum.      

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter en erfaren, engasjert og strukturert IT-arkitekt med spisskompetanse innenfor integrasjonsarkitektur, som har en analytisk tilnærming og gode kommunikasjonsferdigheter.  

Vi tror du vil trives hos oss dersom du er:

Vi tilbyr
I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikle seg og ha det gøy på jobb – gjennom å bli tatt vare på og å få utviklingsmuligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri- og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling.
Vi mener vi er et av Norges mest ettertraktede IT-miljøer og vi tror at din erfaring kan bidra til at TINE blir et meieri i verdensklasse. TINE IT er en del av konsernområdet Langsiktig Innovasjon og Digitalisering, og bidrar til at TINE år etter år blir ansett som en organisasjon med et av Norges beste omdømmer. Digitalisering og IT spiller en viktig rolle i videre utvikling av selskapet.
Avdelingen Data og Integrasjon i TINE IT har ansvar for områdene Data og analytics, Masterdata management, API management og Integrasjon. Våre enterprise-plattformer støtter hele TINEs komplekse verdikjede. Vårt mål er å sikre at data kan flyte smidig og effektivt, og tilgjengeliggjøres der det behøves til dem som trenger det.

Stillingen rapporterer til IT-sjef Data og Integrasjon.

I forkant av ansettelse vil det kunne bli foretatt en bakgrunnssjekk for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken er tilpasset stillingens karakter og gjennomføres etter samtykke fra aktuelle søkere. Nærmere informasjon vil bli gitt.

Har du spørsmål knyttet til rollen eller ønsker en uformell og konfidensiell prat, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i MeyerHaugen: Ingrid Sæthre på ingrid@meyerhaugen.no (942 87 344)