MeyerHaugen

CARE Norge ønsker å bli en enda mer synlig aktør i nyhetsbildet og samfunnsdebatten. Derfor søker vi nå etter en PR-rådgiver som kan løfte oss videre.

Er du selvgående og har gode relasjonelle evner? Har du i tillegg erfaring fra strategisk og operativ kommunikasjon? Blir du motivert av å se resultater av arbeidet ditt? Da kan det være deg vi ser etter.

Du vil få en helt sentral rolle med å styrke synlighetsarbeidet til CARE Norge inn mot norske og utenlandske medier, bygge relasjoner og få gode saker på trykk. Stillingen vil være tett knyttet opp mot generalsekretæren og utenlandssjefen.

Ditt hovedansvar som PR-rådgiver i CARE Norge vil være å ta en aktiv rolle i vårt synlighetsarbeid.

Det betyr at du:

Hvem ser vi etter?
Du liker å jobbe med tekster og innholdsproduksjon, og er vant til å jobbe selvstendig. Du vet at det er liten vei fra ide til gjennomføring, og setter deg raskt inn i vanskelige saker. Vi tror du lykkes best i denne rollen om du er oppdatert på nasjonal og internasjonal politikk. Vi har mange ulike målgrupper vi skal nå, det betyr at du må ha gode språklige egenskaper muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Dette kan vi tilby deg
Du får være med å videreutvikle og forvalte CARE Norge sitt omdømme. Du får delta i et globalt samarbeid gjennom vårt internasjonale nettverk, og reise til våre programland. Vi kan love deg engasjerte, trivelige og faglig dyktige kollegaer på kontoret vårt i Oslo, som hver dag jobber for å sette kvinners rettigheter og likestilling på agendaen.

Nysgjerrig?
MeyerHaugen har snakket med generalsekretær Kaj-Martin Georgsen om CARE Norge og hva han ser etter når de rekrutterer til denne rollen [lytt til podkasten her].

Noe mer du lurer på? Ta kontakt med vår rekrutterer Ellen Ruth (907 28 963) eller Madikken Johansen (406 08 084) for en uforpliktende og konfidensiell prat.

Søknader vil bli vurdert og behandlet fortløpende.