MeyerHaugen

Vil du jobbe med moderne sikkerhetsarkitektur?

Santander er i utvikling og vekst. Vi er en av de største og mest spennende finansielle institusjoner i Europa, og som selskap er vi avhengig av kontinuerlig innovasjon. Derfor holder vi tritt med de nyeste teknologier, verktøy, og sikrer at alle involveres.
Banken går over fra tradisjonell infrastruktur til skybaserte tjenester, og derfor trenger vi deg som har erfaring fra nettopp dette! Sikkerhetsavdelingen i Santander består av 10 personer, som har totalansvaret for cybersikkerhet og IT-risiko i Norden.

Ønsker du å høre mer om vår kultur og hvordan det er å jobbe i Santander? Lytt gjerne til vår podkast sammen med leder du kommer til å jobbe med her; Podkast
 
Vi tilbyr

Ansvarsområder
Ditt ansvar vil være å sikre at banken møter forretningsbehov og sikkerhetskrav på en konstruktiv måte. Du vil jobbe med forståelse for og etterlevelse av sikkerhetskravene i organisasjonen, gjennomgå design, arkitektur og konfigurasjoner, samt dokumentere og bygge strukturkapital. Du får full frihet, men si ifra om / når du trenger oppfølging og hjelp.
Dine hovedoppgaver vil være å;

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter kandidater med et helhetlig perspektiv på sikkerhetsarkitektur, med pedagogisk evne til å bygge sikkerhetskultur og etterlevelse av arkitekturprinsipper. Kan du kommunisere og samarbeide godt med arkitekter og systemeiere for å hjelpe kundene med stor grad av serviceinnstilling vil du være rett for oss. Du jobber strukturert med vurdering og dokumentasjon av sikkerhet i systemer og løsninger. Jobben krever at du har erfaring med håndtering av forskjellige interesser og prioriteringer, samt har sterk og dokumentert erfaring med teknisk cybersikkerhet. 

Stillingen er lokalisert i Oslo, Lysaker (Stavanger eller en av de nordiske hovedstedene kan vurderes for den rette kandidaten). Noe reiser innen Norden, og til vårt hovedkontor i Spania vil være påkrevd. Det kreves god kommunikasjon på norsk og engelsk i rollen. 

Virker det interessant tar vi gjerne en uforpliktende prat.