MeyerHaugen

Ønsker du å bidra til lønnsom vekst i et av Skandinavias største finansforetak? Vi ser etter rådgiveren med stor R, rådgiveren som vil gjøre en forskjell – både for selskapet og for kunden.

Om selskapet
I avdelingen for Næringsliv skal vi fortsette med å skape en lønnsom og stabil vekst i det norske forsikringsmarkedet gjennom god rådgivning og utmerket service, og for å lykkes er vi opptatt av å vise tillit, ta ansvar og skape utvikling.

Om jobben
I Næringsliv er vi opptatt av å skape tillit hos kunden ved å gjennomføre solid risikoanalyse, utvikle en god behovsavdekking og passe på at kunden har det som skal til for å skape økonomisk trygghet. Rådgiverne i Næringsliv har hele produktspekteret i sin portefølje. Alt fra skade og ansvar, personprodukter, helse og ikke minst pensjonsløsninger.Stillingen er basert i Øst og er lokalisert med kontor på Lysaker. Det vil si at rådgiverens nedslagsfelt og kundenes tilhørighet er hele Østlandsområdet. Miljøet i avdeling Næringsliv er ungt og dynamisk, og rådgiverne har stor faglig ekspertise innenfor både produkt og rådgivning.

Hvem ser vi etter
Vi ser etter rådgiveren som har solid erfaring innen løsningssalg og som kan skape økonomisk trygghet for både kunde og dens ansatte. Aller helst har du en solid proaktiv tilnærming til nye kunder og relasjoner. Vi er på jakt etter en nettverksbygger som har beviselig erfaring innen ulike typer løsningssalg som krever behovsavdekking, optimalisering og skreddersøm. Ingen av våre kunder er like derfor ønsker vi oss en rådgiver med forretningsforståelse og kunnskap om verdikjeder og økosystem. Rådgiveren vil ha ansvar for eget budsjett, men vi ser samtidig etter en rådgiver som har en utpreget lagspillermentalitet. Sammen er vi sterke!

Vil du høre mer om hvordan det er å jobbe hos oss, lytt gjerne til podcastinnspillingen med ansettende leder: https://bit.ly/3yBuwrk

Hvorfor velge oss
Vi er opptatt av at du skal lykkes i rollen, og for å hjelpe deg på veien vil du få nødvendig opplæring i tillegg til kontinuerlig kompetanseutvikling. Vi mener at trening er essensielt for å lykkes uansett hva en driver med, og har etablert en treningskultur preget av takhøyde og tilbakemeldinger med intensjon om at vi sammen skal bli best. Vi kan tilby deg en arbeidsplass med et sterkt kompetanse- og fagmiljø, godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige lønnsbetingelser. I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi ser frem til å høre fra deg!
Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med rekrutteringsselskapet MeyerHaugen ved Ellen Ruth, tlf. 907 28 963 eller Pål Endre Pedersen, tlf. 995 82 114.