MeyerHaugen

Trives du med å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning? Og du motiveres av å bistå i et viktig samfunnsoppdrag i en meningsfull bransje? Da kan dette være en gyllen mulighet for deg.
TouchPoint Medical ønsker å styrke forståelsen av våre kunders behov og omsette de til gode løsninger, og leter nå etter en engasjert Product Business Analyst.

Om jobben
TouchPoint Medical jobber hver dag for å sikre levering av innovative og intelligente løsninger som støtter sikker og effektiv legemiddelhåndtering og pasientbehandling med høy kvalitet. Målet er å bidra til redusert feilmedisinering, samt gi sikrere og mer effektiv legemiddelhåndtering ved norske sykehus, sykehjem, fengsel og legevakt.

Som Business Analyst i TouchPoint Medical vil du få jobbe aktivt med videreutvikling og forvaltning av produktporteføljen vår samtidig som du vil få være med på vekstreisen til et helt nytt produkt i norden.
I denne stillingen vil du fungere som bindeleddet mellom Product Manager og produktutviklingsteamet, som hovedsakelig jobber med Softwareutvikling. For å lykkes med disse ansvarsområdene vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

Du vil rapportere til General Manager i Norden og Global produktsjef.

Kvalifikasjoner
Vi ønsker oss en kollega som liker å jobbe sammen med andre for å nå felles mål – og vi tror gode kommunikasjonsevner er viktig (norsk og engelsk) for å trives i rollen. Vi tror også at noen års erfaring fra lignende rolle vil gi gode forutsetninger for å lykkes som Product Business Analyst hos oss.
Ellers så ser vi etter deg som har:

Du er selvdreven, proaktiv og jobber på en strukturert måte – og; du har et drivende engasjement rundt produkt.
I TouchPoint Medical hjelper vi hverandre og vi har toleranse for at folk er forskjellig. For oss er det viktig at våre medarbeidere kjenner seg igjen i TouchPoint Medicals verdier: Integritet, lidenskap, åpenhet, vekst, mangfold, forpliktelse og resultater.

Do you want to know more? 
Ønsker du å høre mer om vår kultur og hvordan det er å jobbe i TouchPoint Medical? Lytt gjerne til podcasten vi har spilt inn sammen med General Manager Norway, Pål Nesteby og General Manager Sweden, Fredrik Brander: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/product-business-analyst

Vårt løfte til deg
Vi lover deg en meningsfull jobb med personlige utviklingsmuligheter et internasjonalt miljø og vi skal gjøre vårt beste for at du lykkes hos oss.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller ønsker en uforpliktende og uformell prat, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i MeyerHaugen: Ingrid Sæthre på ingrid@meyerhaugen.no (tlf: 942 87 344)