MeyerHaugen

Vi søker en full-stack utvikler som er nysgjerrig på ny teknologi og datastøttet journalistikk!

I Kommunal Rapport har vi ambisiøse planer for dataastøttet journalistikk. Som en del av vår lille, men særs kreative utviklingsavdeling, vil du få stor innflytelse på egen arbeidshverdag og drive små og store prosjekter rettet mot Kommune-Norge. Du vil i stor grad få sette føringer for programmeringsspråk og teknologivalg.

Om jobben

Vi ønsker å gi deg som kandidat et tydeligere bilde av hva jobben egentlig dreier seg om. Vi har derfor tatt en prat med utviklingsredaktør Espen Andersen rundt hva som kreves i jobben og hvem vi egentlig ser etter i denne podcasten: https://L2W.no/0lt6

Eksempel på arbeidsoppgaver:
 

Hvem ser vi etter:

Vi er pragmatiske i forhold til hvilke programmeringsspråk du har mest erfaring med. Det viktigste er at du er kreativ, brenner for koding, og at du ikke er redd for et par bratte læringskurver underveis. Du må like tanken på å skape engasjement og endring gjennom journalistikken du blir med på å forme.

Vi tror allikevel det er en fordel dersom du har erfaring fra – eller kjennskap til følgende:
 

I tillegg er du:
 

Vårt løfte til deg:

Kompetanseheving gjennom ulike kurs, konferanser og sertifiseringer er en selvfølge, det samme er en fleksibel arbeidsdag, attraktive pensjonsordninger og konkurransedyktig fastlønn. Seks uker ferie pluss fri i romjula er også verdt å trekke frem, i tillegg til attraktive kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum.

Dersom du ønsker ytterligere informasjon eller er nysgjerrig på annet rundt rollen, er du velkommen til å ta kontakt for en konfidensiell og uforpliktende prat med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen v/ Daniel Pedersen (40601792)