MeyerHaugen

Bane NOR jobber hver dag med å utvikle, bygge, drifte og forvalte det nasjonale jernbanenettet. En sentral faktor for at vi skal lykkes med denne jobben er at vi får de rette personene til hjelpe oss med dette samfunnsoppdraget. Vi skal knytte mennesker, byer og næringsvirksomhet sammen ved bruk av vår miljøvennlige jernbaneinfrastruktur. I et krevende landskap og med nye teknologier trenger vi hjelp til å modernisere Bane NOR. Nå skal vi ansette en løsningsarkitekt som kan bidra til å videreutvikle våre systemer. 

Vår nye løsningsarkitekt i avdelingen trafikk og kunde vil jobbe med noe av den mest synlige infrastrukturen vi har, eksempelvis skjermer og sanntidsoppdateringer på våre stoppesteder. Du vil også understøtte markedsavdelingen vår i forhold til applikasjoner sluttbrukere benytter seg av, samt være tett på trafikkavvikling og trafikkledere internt. Hvis du motiveres av å jobbe med de nyeste teknologiene – og jobbe tett på kunde i et faglig sterkt miljø, da kan dette være rollen for deg!

Hvem ser vi etter:

For å gi deg et bedre bilde på hva rollen egentlig dreier seg om, samt Bane NOR som arbeidsplass har vi snakket med rekrutterende leder Stian A. Jacobsen i denne podcasten:

https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/losningsarkitekt-bane-nor-2/s-ZXLdmaaNU1h?si=2ff67fccf8f74415bb04c82213778b8f&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

På generelt grunnlag tror vi at erfaring som løsningsarkitekt i en større, kompleks organisasjon vil komme godt med. Du har gjerne erfaring fra organisasjoner som har fokus på mobilitet og infrastruktur. Du er sterk på å kommunisere teknologi på en funksjonell måte, – og er vant med å jobbe opp mot ulike nivåer og beslutningstakere. Videre er det fordelaktig at du er/har:

Vårt løfte til deg:

Vi kan love deg en jobb hvor du får muligheten til å jobbe med våre mest synlige løsninger for sluttbruker, der du får satt et tydelig fotavtrykk og blir gitt muligheten til å vokse i et svært sterkt fagmiljø under oppbygging. 
Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss! Videre får du:

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.