MeyerHaugen

Kan du lede kunnskapsmedarbeidere, er opptatt av systematisk utvikling og trives i et godt og faglig sterkt arbeidsmiljø? Er du selv faglig trygg, har visjoner og et strategisk blikk? Da kan det være deg vi ser etter. Vi kan love deg utfordrende oppgaver av stor samfunnsmessig betydning, svært gode muligheter for personlig og faglig utvikling, og en fleksibel arbeidshverdag.

I finansiell revisjon er vårt hovedansvar å revidere regnskapet til  departementene og deres underliggende virksomheter. Som leder for en seksjon vil du jobbe tett med dedikerte medarbeidere. Din faglige bakgrunn og din evne til å motivere og engasjere kollegaer vil bli godt mottatt. I rollen får du mulighet til å jobbe strategisk og proaktivt med ledelse i revisjonsfaget.

Du vil inngå i avdelingens ledergruppe og få bidra aktivt til ledelse, fag, endring og utvikling av avdelingen og Riksrevisjonen. 
 

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Riksrevisjonens verdier åpenhet, respekt og lagånd er grunnleggende i de krav vi setter til kandidatene.

Vi tilbyr

 

Riksrevisjonen praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Om du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du opplyse om og begrunne hvorfor i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Vi vil varsle deg på forhånd hvis reservasjonen ikke kan imøtekommes, jf. lov om rett til innsyn i dokumenter i offentleg verksemd, § 25.
 

Vitnemål og attester legges ved søknaden.
 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, eller ønsker en uforpliktende og uformell prat, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner MeyerHaugen ved:
Manager, Bjørnar Angell via e-post bjornar@meyerhaugen.no eller telefon 952 00 350
Manager, Ingrid Sæthre via e-post ingrid@meyerhaugen.no eller telefon 942 87 344
Partner, Henrik Andersson via e-post henrik@meyerhaugen.no

Ønsker du bli litt bedre kjent med Riksrevisjonen? Våre rekrutteringsrådgivere har tatt en prat med rekrutterende leder Tor Digranes og Kari Kay, som forteller både om rollen og Riksrevisjonen her.