MeyerHaugen

Norwegian søker Product Manager

Kundene våre vil ha valgfrihet, fleksibilitet, relevante produkter og god service. Samtidig skal Norwegian opprettholde vår høye standard og tilby reiser til lave priser. Nå skal vi utvikle våre produkter videre og ser etter en Product Manager.

Motiveres du av å se muligheter, kan du komme opp med nye ideer og har kommersiell teft? Trives du i en rolle der du kan trekke i trådene og se konkrete resultater av arbeidet ditt? Da kan det være deg vi ser etter.

Hos oss vil du få mulighet til å utvikle og forvalte lønnsomme og bærekraftige produkter og tjenester for våre kunder. Som Product Manager vil du være sentral i å levere de beste tjenestene til våre kunder, og du vil få jobbe tett sammen med ulike avdelinger på tvers av selskapet.

Dette kan bli din nye arbeidshverdag:

Hvem ser vi etter
Du har et stort engasjement for produkt og tjenesteutvikling, kan prosjektledelse, går analytisk til verks og ser etter forretningspotensiale og forbedringsmuligheter. Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har høyere utdanning innen økonomi og administrasjon, og 2-3 års erfaring med konsept- og produktutvikling. Vi er et internasjonalt selskap, og det betyr at du må ha gode skriftlige og muntlige evner på engelsk.

Som person tror vi du er en løsningsorientert og strukturert relasjonsbygger som står faglig trygt i dialog med ulike målgrupper. Vi ser etter deg som er analytisk og som trives med å jobbe i et fagmiljø med høyt tempo. Det vil komme godt med om du er initiativrik, selvstendig og har stor gjennomføringskraft.

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb hvor du får muligheten til å bryne deg på et inkluderende og dyktig fagmiljø. Du vil få muligheten til å jobbe tett på ulike deler i selskapet, og utvikle produktene våre til kundenes beste.

Ønsker du å vite mer?
Lytt til rekrutterende leder Cecilie Nybø Carlsen som letter litt på sløret om Norwegian, og forteller om både rollen og kulturen her

Noe du lurer på?
Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (907 28 963) eller Charlotte Rendalsvik på charlotte@meyerhaugen.no (401 97 967) for en konfidensiell og uforpliktende prat.