MeyerHaugen

Otte søker it-sikkerhet- og personvernrådgiver

Arbeid med it-sikkerhet og personvern blir stadig viktigere. For både store og små og mellomstore bedrifter, enten de har egen it-sikkerhets- og personvernkompetanse  eller ikke, kan det være vanskelig å holde oversikten. Det er vår oppgave å gi dem oversikten, beslutningsstøtte og bistå med verktøyene og tjenestene de trenger for å lykkes med sine mål i hverdag på en tilgjengelige og forståelig måte.

For å lykkes med sikkerhet, personvern og bruk av data er det viktig å etablere innsikt i og forståelse for virksomheters mål, organisering og bruk av teknologi. Vi hjelper kunder med å få det nødvendige overblikket på en forståelig måte i den konteksten de er i. Videre bistår vi også i å utforme planer og gjennomføring for hvordan man kan sørge for nødvendig kontroll og sikring av virksomhetens verdier.

For å ytterligere styrke vårt team leter vi etter en person med stort engasjement for faget, og
som gjerne har noen års erfaring innen felter som sikkerhetsrådgivning, personvern, informasjonssikkerhet, cybersikkerhet eller sikkerhetskultur.

Vi kan tilby en spennende, og utfordrende karrierevei full av muligheter – alt er opp til deg.

Dette kan bli din nye arbeidshverdag:

Hvem ser vi etter
Du har et stort engasjement for it, personvern, mennesker og teknologi, gjerne erfaring med prosjektledelse, går analytisk til verks og ser etter forretningspotensiale og forbedringsmuligheter. Vi tror du lykkes best i denne rollen om du har høyere utdanning innen cybersikkerhet, forvaltningsinformatikk eller annet tilsvarende.

Som person tror vi du er en løsningsorientert og strukturert relasjonsbygger som står faglig trygt i dialog med ulike målgrupper. Vi ser etter deg som trives med å jobbe i et fagmiljø med høyt tempo. Det vil komme godt med om du er initiativrik, selvstendig og har stor
gjennomføringskraft.

Det er viktig for oss at du kan eie egne prosjekter, konsepter og ideer og sikrer fremdrift. Samtidig er det viktig for oss at du er en kulturbygger, og en som ønsker å bidra positivt til miljøet vårt. Vi håper derfor at du er opptatt av egen og kollegers utvikling, både faglig og personlig.

Vårt løfte til deg
Vi kan love deg en jobb hvor du får muligheten til å bryne deg på et inkluderende og dyktig fagmiljø. Du vil få muligheten til være med å utvikle selskapet, være nysgjerrig på forbedringer, og utvikle tjenester vi tilbyr, til kundenes beste.

Ønsker du å vite mer?
Lytt til rekrutterende leder Cathrine, og Co-founder Torgeir som letter litt på sløret om Otte, som forteller om både rollen og kulturen HER

Noe du lurer på?
Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (907 28 963) eller Charlotte Rendalsvik på charlotte@meyerhaugen.no (401 97 967) for en konfidensiell og uforpliktende prat.