MeyerHaugen

Direktør strategi

Vi i SpareBank 1 Utvikling går spennende tider i møte og for å sikre at vi er best mulig rigget for å nå våre ambisiøse planer på vegne av Sparebank 1-alliansen, er vi på jakt etter en erfaren leder med et skarpt strategisk blikk og som brenner for strategi og komplekse problemstillinger. Stillingen er nyopprettet, vil inngå i selskapets ledergruppe og rapportere til administrerende direktør.
SpareBank 1 Utvikling er de 13 SpareBank 1-bankenes felles utviklingsselskap. Det betyr at hos oss får du jobbe i skjæringspunktet mellom finans og teknologi i en bransje i rivende utvikling. Du vil være en viktig bidragsyter til at vi som organisasjon kan fortsette å skape, utvikle og forvalte de beste IT-løsningene, tjenestene og brukeropplevelsene i bransjen – fordi hverdagsøkonomien er viktig for både folk og bedrifter. 

Overordnet vil jobben handle om å både drive og støtte sentrale strategiske prosesser, i tett samarbeid med våre forretningsområder, IT og alliansens ulike selskaper. Du vil i tillegg ha en viktig rolle i å fasilitere saker i de strategiske rådene i SB1-alliansen. Som direktør for strategi og prosess vil du ha medarbeidere som bidrar til at selskapet og alliansen som helhet går i ønsket retning.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å: 

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som kan sette deg inn i komplekse problemstillinger, evner å skape struktur i det utydelige, og som trives best når du oppnår gode resultater sammen med andre. Du har mest sannsynlig en relevant masterutdanning eller lignende i bunn og du må ha flere års ledererfaring fra en større og kompleks organisasjon.

Det er viktig at du har erfaring med å drive større og vellykkede strategi prosesser. Vi håper at du har stor interesse for bank og finans og i tillegg trives i skjæringspunktet mellom forretning og IT.

For å lykkes i rollen er det avgjørende at du har høy grad av selvstendighet og gjennomføringskraft i kombinasjon med evne til å tenke helhet. I en allianse som SpareBank 1 er også evnen til å bygge og vedlikeholde tillitsfulle relasjoner og nettverk helt sentral for å nå de resultat vi trenger. På toppen av det må du kunne kommunisere godt med de aller fleste.

Vi har snakket med administrerende direktør i SpareBank 1 Utvikling, Espen Kjølberg, om hva de ser etter i denne podcasten: https://bit.ly/3XdVIXC

Hva kan vi tilby deg? 

Vi er en nysgjerrig organisasjon i konstant utvikling. I SpareBank 1 Utvikling har vi stor tro på tverrfaglige team der ulike fagmiljøer samarbeider for å nå felles mål. Vi deler kunnskap og er opptatt av å gjøre hverandre gode. Hos oss finner du en kultur basert på ansvar og tillit der folk kan være seg selv, tørre å stille dumme spørsmål og sammen lære av feilene vi gjør. Slik blir vi bedre sammen! 
Som mange andre dekker vi mobiltelefon og bredbånd og legger til rette for at alle kan jobbe hjemme deler av tiden. Vi har firmahytter tilgjengelig, nytt treningsrom og garderober, sykkelparkering i kjelleren og lyse fine lokaler midt i sentrum. Vi kan også tilby gode personalordninger, inkl. pensjons- og forsikringsordninger. Vi tror ikke du velger oss bare på grunn av denne listen, men det er greit å få frem at vi er konkurransedyktige – også på lønn. Det skulle bare mangle. 
Velger du oss, håper vi du gjør det fordi du ønsker å være en del av vårt kompetansemiljø, og fordi du liker vår kultur og måten vi jobber på. Hvordan vi er opptatt av å lære av våre feil og hvordan vi aktivt jobber for å bli bedre. Som arbeidsgiver skal vi gjøre vårt ytterste for at du trives og lykkes i jobben.

Nysgjerrig på stillingen?

Ta gjerne kontakt med Alexandre Bouyssou fra MeyerHaugen for en uformell prat alexandre@meyerhaugen.no.

Hos oss er det enkelt å søke – du trenger bare å laste opp CV-en din og skriv en motivasjonstekst! Vi ønsker å fortsette å representere mangfoldet i den norske befolkningen, og oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke på stillingen.