MeyerHaugen

Norges Bank Investment Management (NBIM) ønsker å nå ut til nye målgrupper med sosiale medier. Derfor søker vi nå etter en SoMe-ansvarlig som kan løfte oss.

Er du ekspert på sosiale medier, og kan tenke strategisk samtidig som du er operativ? Er du god på bilder, video, redigering og tekst? Blir du motivert av å se resultater av arbeidet ditt? Da synes vi at du skal lese videre. 

Du vil bli en nøkkelperson for hele organisasjonen, få jobbe tett med ledelsen i fondet og være en del av en faglig sterk og kunnskapsrik kommunikasjonsavdeling.

Ditt hovedansvar som SoMe-ansvarlig:
· Utvikle SoMe-strategi for Norges Bank Investment Management
· Etablere og forvalte kanaler i sosiale medier
· Utarbeide ideer og kampanjer
· Innholdsproduksjon av video, tekst og bilder
· Bygge relasjoner med ledelsen og organisasjonen

Hvem ser vi etter
Du vet at det er kort vei fra ide til gjennomføring, du er kreativ og nøyaktig, og forstår hvordan komplekse budskap kan gjøres lettfattelig med ulike virkemidler. Vi tror du lykkes best i denne rollen om du er erfaren, selvgående og har spisskompetanse innenfor innholdsproduksjon. Vi har mange ulike målgrupper vi skal nå, det betyr at du må ha gode språklige egenskaper muntlig og skriftlig, på både norsk og engelsk.

Kan du levere på korte frister, har du et høyt presisjonsnivå og ønsker å utfordre oss om veien videre? Da kan det være deg vi ser etter.

Dette kan vi tilby deg
Du får muligheten til å bygge opp verdens største statlige investeringsfond i sosiale medier. Hver dag vil du få jobbe i en global organisasjon i et av verdens sterkeste fagmiljøer. Vi ivaretar og bygger finansiell formue for fremtidige generasjoner ved å forvalte 12.000 milliarder kroner.

Do you want to know more?
Sammen med vår rekrutteringsrådgiver slipper kommunikasjonssjef Marthe Skaar deg på innsiden av fondet og forteller om både rollen og kulturen: https://soundcloud.com/user-485305904-808676494/nbim-some-ansvarlig

Noe mer du lurer på?
Ta kontakt med vår rekrutterer Bjørnar Angell (952 00 350) for en uforpliktende og konfidensiell prat.  

Spesielle krav
Norges Bank er underlagt offentlighetsloven og søkerlisten til stillingen er offentlig. Dersom en søker ønsker å bli unntatt offentlighet må̊ dette begrunnes. Vi gjør oppmerksom på at en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet.

For stillingen kreves tilfredsstillende vandel, ordnet privatøkonomi og sikkerhetsgodkjenning etter Norges Bank regelverk. Politiattest kreves fremlagt.

Søknader vil bli vurdert fortløpende.