MeyerHaugen

Daglig leder Njård

I Njård møtes tusenvis av barn og unge som bygger erfaringer og utvikler egenskaper, skaper minner og opplever mestring. Viktige erfaringer høstes i barndommen og gjennom ungdomstiden. Erfaringer som over tid skaper trygge barn med forståelse for hverdagens opp- og nedturer, med drakta som samlingspunkt.
Åtte grener og fire innendørs-arenaer. Inne som ute. Sommer som vinter. Resultatet er større enn idrett og sportslige prestasjoner. Sammen skaper vi toleranse og samhørighet og vi forsøker å motvirke utenforskap. Njård er lim i lokalmiljøet og vi inspireres og styres av at Sammen blir vi best!

Bli med på laget og løft et av norges største idrettslag til nye høyder.
Vår populære leder Marianne har, etter seks år i rollen, valgt å si opp sin stilling, og vi søker nå etter hennes etterfølger. Lytt gjerne til vår Podcast med Styreleder Jan Gunnar Boehlke og sportsjef Henrik Mathisen; https://bit.ly/3V7EMjL

Njård driver breddeidrett for barn, ungdom og voksne. Njård driver også toppidrett for ungdom som ønsker å trene mye for å prøve ut sitt potensiale, og vi har tverrsportslige treningsgrupper for barn og ungdom med vekt på motorikk og mobilitet. Vårt anlegg ligger sentralt ved Makrellbekken t-bane stasjon og består av Njårdhallen, Håndballhallen, Samhallen og Tennisanlegget. Vi eier og drifter egne anlegg, og leier ut til et SATS treningssenter og flere mindre selskaper i en egen kontorfløy.

Viktige samfunnsnyttige arbeidsoppgaver:
I Njård skal det legges til rette for idrettsglede i trygge omgivelser. Vi skal by på et rikt aktivitetstilbud, sosiale møteplasser, samhold og opplevelser av mestring. Alle ferdighetsnivåer skal med. I samarbeid med sportslig ledelse og øvrig ansatte er tilfredse medlemmer og trygge idrettsrammer for barn og ungdom stillingens kjerne. På tvers av idrettene jobber vi med å bygge et felles miljø, en samarbeidskultur – sammen blir vi best».

Daglig leder har, sammen med sportssjef, en viktig rolle i å styrke identiteten og kulturen videre. For å få til dette er vi avhengig av gode fasiliteter, effektiv administrasjon og solid økonomistyring. I tillegg til å være pådriver for strategiarbeidet i klubben vil du ha ansvar for administrasjon, økonomi, anleggene (herunder utleie av klubbens idretts- og næringsarealer), og personalansvar for sportslige ledere i avdelingene og spotsjefen. Et idrettslag som Njård har en relativt kompleks økonomi som til enhver tid skal balanseres, og økonomistyring er en av daglig leders viktigste oppgaver. Njård har en betydelig eiendomsmasse og drift, rehabilitering og utvikling ansees som en av stillingens nøkkeloppgaver. Njårdhallen er en attraktiv eiendom, og videreutvikling av anlegg og eiendom i samspill med eiendomsutviklere og myndigheter vil aktualiseres i fremtiden.

Når du jobber i Njård så forventes det at du:

Ønsket bakgrunn og erfaring

Vi tilbyr

Vi kan med hånden på hjertet fortelle om et svært godt arbeidsmiljø, hyggelige kollegaer og morsomme dager – Vi gleder oss til å høre fra deg!