MeyerHaugen

I MeyerHaugen er vi opptatt av faglig kvalitet i rekruttering. Hvis du er nysgjerrig på å jobbe hos oss vil vi gjerne bli kjent med deg. 

Ambisjonen med MeyerHaugen er å bygge et rekrutteringsselskap slik det burde være, og for å lykkes med det ansetter personer som brenner for kvalitet i rekruttering.
Visjonen vår er å sette standarden for fremtidens rekruttering, og sammen tester vi kontinuerlig nye teknologier og metoder for å utfordre måten ting tradisjonelt gjøres på.
Siden oppstarten i 2017 har vi vokst til å bli et av de største rene rekrutteringsselskapene i Oslo. 

Register din interesse her hvis du er nysgjerrig på en dialog om muligheter hos oss. Når noe dukker opp tar vi opp tråden.

Om jobben 
Som rådgiver hos oss vil du bli del av et fellesskap som jobber for å lykkes sammen. Du vil jobbe med rekruttering av tunge spesialister og ledere innen våre spesialistområder, for et en rekke ulike arbeidsgivere. Avhengig av hvor erfaren du er vil du jobbe med tett støtte fra kollegaer, eller med fullt eierskap i prosessene. Som rekrutteringsspesialister jobber vi fra A til Å i prossessene – fra kandidatsøk og seleksjon frem til endelig signatur. Du vil jobbe tett på kandidater og kunder, og være både veileder og coach for begge parter i rekrutteringsprosessen.

Jobben som rekrutteringsrådgiver i MeyerHaugen innebærer følgende oppgaver: 

Kvalifikasjoner 
Vi ser etter mennesker som er opptatt av kvalitet i rekruttering, og som motiveres av å være med på å bygge et solid rekrutteringsselskap. Du bør være motivert for å jobbe med fulle rekrutteringsprosesser, fra søk til seleksjon og signering, og like utfordringer som ligger i å rekruttere til roller som oppdragsgivere ikke selv klarer å fylle. 

Vårt løfte til deg
Vi bygger et sterkt fagmiljø for rekruttering. Hvis du ønsker å videreutvikle deg kan vi love deg et felleskap å gjøre dette i. Vi tror at veien til mål er lettere hvis vi lar folk jobbe med det de er best til, og belønner vår samlede suksess fremfor individuelle resultater. Hvis du er opptatt av god rekruttering, og er enig i at suksess skapes best sammen – da vil vi gjerne holde kontakt med deg frem til en mulighet åpner seg. Når den tid kommer skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg å lykkes hos oss.

Do you want to know more?
Kontaktperson for åpne søknader er Sverre Haugen (924 01 771 / sverre@meyerhaugen.no) –  ta gjerne kontakt for en uforpliktende og konfidensiell prat.