MeyerHaugen

Equipnor AS er et handelshus rettet mot B2G i Norge, som eies av NFM Group. Selskapet fører en rekke ledende produsenter av ulike typer utstyr beregnet på det profesjonelle markedet. Produktene omfatter et vidt spekter, alt fra personlig utrustning, våpen og våpentilbehør, til utstyr for maritime operasjoner. Equipnors oppgave er å sørge for at det norske forsvar og politi alltid skal ha tilgang til det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet.

Equipnor er en del av NFM Group, og selskapet er Nordens største leverandør av taktisk utstyr og materiell til Forsvaret og Politiet. Equipnor AS er organisatorisk innplassert i en egen divisjon, sammen med flere selskaper. For å være i stand til å skape den veksten som markedsmulighetene gir, søker Equipnor nå en ny salg- og markedssjef. Dette innebærer et bredt ansvarsområde med særlig fokus på å sikre forutsigbarhet og omsetningsvekst i selskapet. Du vil ha et overordnet ansvar for kunde- og leverandørrelasjoner. Vi søker en utadvendt og visjonær relasjonsbygger. Andre vil beskrive deg som en god motivator og nettverksbygger med ambisjoner. Du evner å bygge en inkluderende og proaktiv kultur, kjennetegnet av profesjonell metodikk, mål- og resultatorientering.

Stillingens viktigste arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter?
Du har erfaring fra kommersiell virksomhet og du har et relevant nettverk. Du er en lagbygger og en utpreget «peoples person» som er opptatt av å skape og utvikle relasjoner, og du evner å bygge kredibilitet og lojalitet hos kunder og samarbeidspartnere.  Dine strategiske evner er gode, og du er en motiverende og tydelig leder. Om du har interesse eller forståelse for våre produkter, så er det en fordel. Våre salgsprosesser er anbudsbasert mot offentlig virksomhet, så kontrakts håndtering og dokumentforvaltning, herunder inngående juridisk forståelse, er viktig. Egenskaper som struktur, organisering og analytiske evner, er en fordel i denne rollen.

Ønsket kompetanse:

Lytt til vår stillingspodcast hvor vi har intervjuet Gunnar Børte, CEO og Martin Brinkmann, Sales & Marketing Manager i Equipnor. De forteller mer om stillingen og selskapet: Job podcast

Vi tilbyr:

Synes du dette virker spennende?
Ta en uforpliktende prat med en av våre rådgivere i MeyerHaugen:
Øystein Gjuvsland – oystein@meyerhaugen.no eller tlf. 991 10 955
Charlotte Rendalsvik – charlotte@meyerhaugen.no eller tlf. 401 97 967