MeyerHaugen

Sulten på en spennende jobb? Vil du jobbe med samfunnskritiske produkter? Brenner du for å få utviklingsteam til å prestere sitt beste? Lytt gjerne til denne stillingpodcasten for å bli bedre kjent med arbeidsplassen, jobben og din neste leder.

Innenfor IT i NorgesGruppen søker vi nå en dyktig leveranseansvarlig til vårt Integrasjonsteam. Som leveranseansvarlig vil du ha hovedansvar for å koordinere innkommende forespørsler og oppgaver fra organisasjonen, i tett dialog med Key Account Manager og prosjektleder. Du vil også sørge for at rette utviklere i teamet, blir satt på rett oppgave. Teamet består av 25 dyktige og dedikerte utviklere, som brenner for å skape gode løsninger, som skaffer mat til det norske folk!

Sentrale arbeidsoppgaver for stillingen vil blant annet være å:

Hvem ser vi etter?

Vårt løfte til deg:
Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg mulighet til både faglig- og personlig utvikling. Vi respekterer hverandre og har det hyggelig på jobb. Trivselsgraden er høy hos oss.  Vi legger til rette for faglige- og sosiale samlinger.

Utover dette tilbyr vi:

Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede – disse verdiene skal kjennetegne oss i alt vi gjør.

Nysgjerrig på å vite mer?
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Mona Linn Hegdal via tlf: 92240703 eller per e-post mona@meyerhaugen.no, eller med rekrutterende leder Christian Arnesen, Gruppeleder for Integrasjon per epost christian.arnesen@norgesgruppen.no eller via tlf: 97412241 for en uforpliktende prat om stillingen.