MeyerHaugen

Bane NOR jobber hver dag med å utvikle, bygge, drifte og forvalte det nasjonale jernbanenettet. En sentral faktor for at vi skal lykkes med denne jobben er at vi får de rette personene til hjelpe oss med dette samfunnsoppdraget. Vi skal knytte mennesker, byer og næringsvirksomhet sammen ved bruk av vår miljøvennlige jernbaneinfrastruktur. I et krevende landskap og med nye teknologier trenger vi hjelp til å modernisere bedriften. Nå skal vi ansetter vi noen som kan ta ansvar for videreutvikling av vår Power Platform.

 

Vi ser for oss at du er utholdende og god til å drive prosesser. Vi tror du er pragmatisk nok til å balansere riktig mellom sikkerhet og effektivitet, og samtidig trygg nok til å være tydelig når det trengs.Hvis du motiveres av å utvikle et konsept, bygge ditt eget team og bidra til det norske folk, da vil vi veldig gjerne snakke med deg. Har du en bakgrunn fra ledelse og IT, med spisskompetanse på Microsoft Power Platform bør du lese videre.

 

I denne rollen vil du få bygge ditt eget team,

 

For å gi deg best mulig innblikk i hva denne rollen egentlig handler om har vi spilt inn en podkast med avdelingsleder prosjektledelse i Bane NOR, Stian Apalseth Jacobsen:

 

https://on.soundcloud.com/G5Hx1

 

Om jobben

 

Som Tech Lead Power Platform vil du være fagansvarlig og lede arbeidet med å videreutvikle vår Power Platform for hele Bane NOR. For å lykkes med dette vil du blant annet jobbe med følgende oppgaver:

 

 

Hvem ser vi etter

 

Vi tror erfaring fra tidligere implementering og forvaltningsprosjekter av MS Power Platform og god formidlingsevne vil gi gode forutsetninger for å lykkes i denne rollen. Du er analytisk, kreativ og liker å samarbeide med andre for å nå felles mål. Du bør like å jobbe i en større bedrift hvor du kan jobbe med ett prosjekt og videreutvikle det over lang tid.

 

Vi tror følgende egenskaper og erfaring er relevante for å lykkes og trives i rollen:

 

 

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Vårt løfte til deg

 

Vi kan love deg en jobb hvor du får muligheten til å vokse og ta ansvar tidlig, samt du får muligheten til å jobbe agilt i et sterkt fagmiljø. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss.

 

Ved å jobbe i Bane NOR får du også:

 

 

 

Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

 

Kontaktinformasjon

 

Rekrutterende leder: Stian Apalseth Jacobsen, Seksjonsleder Systemutvikling
✆ (+47) 97752599 | ✉ stian.apalseth.jacobsen@banenor.no

 

Bane NOR samarbeider med MeyerHaugen i denne prosessen.

 

Daniel Pedersen
Manager
 

daniel@meyerhaugen.no
+4740601792

 

Alexandre Bouyssou
Rådgiver
 

alexandre@meyerhaugen.no
+4793827526