MeyerHaugen

Vil du lede, og støtte implementering av nye- og eksisterende systemer, trives med personalansvar og har gode samarbeidsevner? Blir du motivert av å se konkrete resultater av arbeidet ditt?  Da synes vi du skal lese videre.
 
Fresenius Kabi Norge AS er en del av det tyske konsernet Fresenius SE, med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland. Konsernet har i dag over 300 000 ansatte, i mer enn 100 forskjellige land rundt om i verden. Selskapet har spesialisert seg på legemidler og teknologi for infusjon, transfusjon og klinisk ernæring.  

I Norge har vi i dag en fabrikk i Halden og et markedskontor i Oslo, og vi har i overkant av 650 ansatte. Vår fabrikk i Halden produserer vannbaserte legemidler til infusjon, injeksjon, skylling og desinfeksjon i plastemballasje. 

Dette kan bli din nye hverdag:

Arbeidsoppgavene vil blant annet være:

Ønsket kompetanse:  

Hvem ser vi etter? 

Vi tenker at du kanskje har erfaring med ledelse av implementering og vedlikehold av nye- og eksisterende systemer, og har tidligere hatt lederansvar. Det er en fordel hvis du har hatt personalansvar tidligere, da det vil innebære det i denne rollen. Vi tror du lykkes best i rollen hvis du har høyere utdanning på fortrinnsvis Bachelor/Master-nivå, gjerne innen økonomi/teknologi/ledelse.

Vi ser etter en med stort engasjement for faget, som er nysgjerrig og god til å få folk med på reisen. Vi ser etter en som samarbeider godt, og er en lagspiller. Du er dyktig til å kommunisere, og har en positiv tilnærming til arbeidet du gjør. Du motiveres av å se muligheter, og trives med å være en del av et sterkt faglig team- og får folkene rundt deg, med deg.  

For å lykkes i rollen må du ta eierskap over kvaliteten på arbeidet du utfører, og synes det er spennende å jobbe i et internasjonalt miljø. Du bør være komfortabel med både å skrive- og snakke engelsk, ettersom dette er arbeidsspråket.

Som person tenker vi at du er proaktiv, utadvendt, løsningsorientert og ser det enkelte mennesket.
 
Vårt løfte til deg:  

Noe du lurer på?  
Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen Tomas Kersten på Tomas@meyerhaugen.no (930 22 522), eller Charlotte Rendalsvik på charlotte@meyerhaugen.no (401 97 967) for en konfidensiell og uforpliktende prat.