MeyerHaugen

Vil du delta- og lede implementering av nye- og eksisterende systemer, trives med ansvar og har gode samarbeidsevner? Blir du motivert av å se konkrete resultater av arbeidet ditt?  Da synes vi du skal lese videre.
 
Fresenius Kabi Norge AS er en del av det tyske konsernet Fresenius SE, med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland. Konsernet har i dag over 300 000 ansatte, i mer enn 100 forskjellige land rundt om i verden. Selskapet har spesialisert seg på legemidler og teknologi for infusjon, transfusjon og klinisk ernæring.  

I Norge har vi i dag en fabrikk i Halden og et markedskontor i Oslo, og vi har i overkant av 550 ansatte. Vår fabrikk i Halden produserer vannbaserte legemidler til infusjon, injeksjon, skylling og desinfeksjon i plastemballasje. 
 
Fabrikken i Halden har produksjonslinjer på et høyt automatiseringsnivå. Rutinene i produksjonen sikrer kontinuerlig utvikling og effektivisering med stor vekt kvalitet og et høyt servicenivå overfor kundene. Fabrikken innehar flere kvalitets- og miljøsertifiseringer og er også godkjent av FDA for produksjon av legemidler til det amerikanske markedet. 

Du er kanskje nysgjerrig på ny teknologi, liker tempo og synes det er gøy å avdekke, og ta tak i forbedringsområder? Her får du muligheten til å påvirke, også internasjonalt.

Dette kan bli din nye hverdag:

Ønsket kompetanse:  

Hvem ser vi etter? 

Vi tenker at du kanskje har erfaring med implementering og vedlikehold av nye- og eksisterende systemer, og er komfortabel med ansvar. Vi tror du lykkes best i rollen hvis du har høyere utdanning på fortrinnsvis Baachelor/Master-nivå, gjerne innen IT/programmering/Informatikk eller liknende. 

Vi ser etter en med stort engasjement for faget, som er nysgjerrig og god til å få folk med på reisen. Vi ser etter en som samarbeider godt, og er en lagspiller. Du er dyktig til å kommunisere, og har en positiv tilnærming til arbeidet du gjør. Du motiveres av å se muligheter, og trives med å være en del av et sterkt faglig team- og være lærevillig.

For å lykkes i rollen må du ta eierskap over kvaliteten på arbeidet du utfører, og synes det er spennende å jobbe i et internasjonalt miljø. Du bør være komfortabel med både å skrive- og snakke engelsk, ettersom dette er arbeidsspråket.

Som person tenker vi at du er proaktiv, utadvendt, er serviceinnstilt og nøyaktig.

Vårt løfte til deg:  

   
Ønsker du å vite mer?  
Lytt til leder for området Jasmin, som letter litt på sløret om Fresenius Kabi og forteller om både rollen og kulturen HER
  
Noe du lurer på?  
Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen Tomas Kersten på Tomas@meyerhaugen.no (930 22 522), eller Charlotte Rendalsvik på charlotte@meyerhaugen.no (401 97 967) for en konfidensiell og uforpliktende prat.