MeyerHaugen

For å øke synligheten til HR Norge, ønsker vi å styrke teamet med en dyktig leder for samfunnskontakt og kommunikasjon. Har du jobbet med disse fagområdene, og syns det hadde vært spennende å løfte oss som medlemsorganisasjon, kan dette være muligheten du ser etter! Dette er et neste skritt for oss, og man vil jobbe tett sammen med leder for HR Norge.

Sammen skal vi skape et arbeidsliv som det virkelig gnistrer av! Vi er her for medlemmene, og favner alt av tematikk og møteplasser som handler om arbeidsliv med spesielt trykk på formidling av relevant innhold, gjerne konferanser. Vi ønsker å videreformidle den innsikten vi sitter på ut til medlemmene våre. Vi ønsker at personen som kommer inn i denne stillingen skal ta tak i plattformen vår og bygge den videre. HR Norge sitter på mye innsikt, og gode produkter med ubrukt potensial. Her tror vi at du kommer inn og bruker nettopp dette, og formidler det ut til våre medlemmer. 

I stillingen vil man rapportere til daglig leder og være en del av ledergruppen. 

Dine ansvarsområder:

Vi tror den rette kandidaten:

Vårt løfte til deg
Vi ønsker at HR og HR Norge skal gjøre en forskjell. Det betyr også at hver enkelt kollega må ha samme muligheten.

Hos oss vil du ha varierte oppgaver med stor innflytelse på egen arbeidshverdag. I tillegg vil du utvikle deg i et spennende nettverk og ha mulighet til å delta på ulike arrangementer og kurs. Vi tror på en balansert hverdag og tilrettelegger for at vi kan ha et godt liv utenfor jobb. 

Ønsker du å vite mer?
Lytt til leder i HR Norge Even Bolstad som letter litt på sløret om hvordan det er å jobbe i HR Norge, og forteller om både rollen og kulturenhttps://on.soundcloud.com/kSqMM

Noe du lurer på?
Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen, Ellen Ruth på ellen@meyerhaugen.no (907 28 963) eller Charlotte Rendalsvik på charlotte@meyerhaugen.no (401 97 967) for en konfidensiell og uforpliktende prat.