MeyerHaugen

SensorNordic har hovedkontor på Kjeller nord for Oslo. Siden 1984 har vi vært en innovativ leverandør av systemer mot ulike markedssegmenter som har behov for å sikre produkter, gi kunder informasjon og utarbeide statistikk. Vi gir kunder i hele Norden support og god service både under installasjon og videre drift av løsningene vi leverer. Vi leverer digitale skilt, komplette sikkerhetsløsninger for bedrifter (kameraovervåking, innbruddsalarm, adgangskontroll) og flyt og statistikk.

Vi er en løsningsleverandør og distributør, som har egen installasjonsavdeling med prosjektledelse og supportavdeling med høy IT-kompetanse. Vi tilpasser løsninger til det nordiske markedet og samarbeider med kundene for å finne de produktene og løsningene som svarer til deres behov. Vi tar ansvar for våre leveranser i alle ledd for å sikre at vi leverer høy kvalitet, og at kundene skal få raskest mulig avkastning på sine investeringer.

Dine ansvarsområder vil være:

Som kandidat ser du på deg selv som en naturlig relasjonsbygger og trives godt i en jobb der kundene dine er i fokus. Du har ingen problemer med å tilpasse deg forskjellige mennesketyper og skjønner nytten av å lytte til hva kunden. Du er kort sagt en "people person" med ambisjoner om å lever kvalitet i alle ledd av salget!

Hos oss vil du fort merke at vi er stolte av produktene/tjenestene SenorNordic selger. Vårt oppdrag er å sikre optimal funksjonalitet og kundeopplevelse. Om DU også trigges av å hjelpe våre med å levere kvalitet og gode løsninger, så vil dette kunne være en stor mulighet for akkurat DEG.

Hovedoppgavene vil blant annet være:

Vi tror den rette kandidaten har:

For å lykkes i rollen må du ha god forretningsforståelse og kremmerånd. Du er utadvendt og tillitsvekkende, og skaper gode og langsiktige relasjoner. Du må like å arbeide i team og se nytten av å oppnå resultater i nært samarbeide med kolleger. Du evner å arbeide selvstendig og strukturert, og stiller krav til kvalitet og pålitelighet både hos deg selv og dine kolleger. Vårt fag er i stadig utvikling, og du må derfor være interessert i å holde deg oppdatert innenfor relevant teknologi via selvstudie samt via deltakelse på relevante kurs. Det er viktig for oss at du kjenner deg igjen i våre verdier;

Proaktive inkluderende lagspillere – gir tillit og ansvar

Vårt løfte til deg
Hos oss vil du ha varierte oppgaver med stor innflytelse på egen arbeidshverdag. Vi tror på en balansert hverdag og tilrettelegger for at vi kan ha et godt liv utenfor jobb. 

Med mer enn 25 år i bransjen er SensorNordic en etablert og velkjent systemleverandør. Vi tilstreber å levere over våre kunders forventninger gjennom velprøvd teknologi tilpasset det nordiske markedet gjennom mange år.

Ønsker du å vite mer?
Lytt til leder i daglig leder som letter litt på sløret om hvordan det er å jobbe i SenorNordic, og forteller om både rollen og kulturen HER

Noe du lurer på?
Ta kontakt med våre rådgivere i MeyerHaugen, Øystein Gjuvsland på oystein@meyerhaugen.no (907 28 963) eller Charlotte Rendalsvik på charlotte@meyerhaugen.no (401 97 967) for en konfidensiell og uforpliktende prat.