MeyerHaugen

NRK opererer i et marked som er i stor endring. 92% av befolkningen bruker NRK hver dag, og dette klarer vi ikke uten godt innhold, god publisering, gode produkter og en offensiv bruk av ny teknologi. Som teknologidirektør vil du ha det overordnede ansvaret for at NRK har solide og fremtidsrettede teknologiløsninger rettet mot publikum så vel som interne systemer for produksjon, samhandling og administrasjon. Divisjonen bidrar til å gjøre NRK sitt innhold levende og tilgjengelig for publikum og bidrar til at NRK skal være et moderne mediehus med godt fungerende systemer og prosesser. Som direktør er du en viktig pådriver for å skape et godt arbeidsmiljø og legge til rette for et godt samarbeid i organisasjonen. Du skal sette strategisk retning for endring og utvikling av en mangfoldig divisjon. Teknologidivisjonen har tett samspill med samtlige deler av NRK og den eksterne bransjen.
 

NRK har startet et omfattende og spennende moderniseringsprogram som peker fram mot flytting til nytt hovedkontor. NRK søker etter kandidater med erfaring fra slike store endringsprosesser. Som teknologidirektør inngår du i NRKs toppledelse og rapporterer til kringkastingssjefen.  

Vi søker etter en leder som:

Personlige egenskaper

Vi tilbyr

For denne stillingen gjennomfører vi bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Bakgrunnssjekken blir gjennomført av et eksternt firma, etter samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.
 

Tiltredelse forutsetter sikkerhetsklarering (nivå H) 

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere Daniel Pedersen på mobil: 40601792 eller Martine Minh Truong Sletne på mobil: 94030602

Søknadsfristen er 22. januar 2023. Vi behandler søknader fortløpende, så søk gjerne i god tid før fristen. Tiltredelse etter avtale.